Cbh.Org.Tr

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

bu siteye denk geldim oluşum grup topluluk vs tarzında kim kurucu? kim finanse ediyor? belli değil bizden müritlerde takip ediyor bende takip ediyorum

bütün siyasetçiler herzaman kendisi düşünür milleti değil mantığımı orda gördüm site oldu

arşivi güzel http://cbh.org.tr/arsiv/ 

sizin bu oluşumla ilgili bilginiz nedir?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

Bi ara toplantılarına katıldım. Yaşça genç arkadaşlar var ağırlıklı. Sosyal medyada destek tarafında kalmak istedim bu yüzden :)

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrodoTheYuzuksuz
    FrodoTheYuzuksuz's avatar
    Erkek

Arşivede kim tıklasam, Sırrı Süreyya Önder için taziye iletenlerin kayıtlarını almışlar. Sanırım bir çeşit fişleme yapıyorlar.

İktidarda fişleme kafasında, muhalefette fişleme kafasında harici gruplarda fişleme kafasında.

Hepsi aynı bokun laciverti.

Acı Çekene Saygı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    faksar
    faksar's avatar
    Erkek
    FrodoTheYuzuksuz bunu yazdı

Arşivede kim tıklasam, Sırrı Süreyya Önder için taziye iletenlerin kayıtlarını almışlar. Sanırım bir çeşit fişleme yapıyorlar.

İktidarda fişleme kafasında, muhalefette fişleme kafasında harici gruplarda fişleme kafasında.

Kamuya açık yazıp çizdiğin şeyin kayıt altına alınması fişleme mi? Her türlü ahlaksızlığı yapıp bize ahlak bekçiliği yapanlara - özellikle siyasetçilere - arşivden bir şeyi fırlatıp "kes lan ahlak satma bize bunu yapan sensin" de mi demeyelim? 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrodoTheYuzuksuz
    Erkek
    faksar bunu yazdı

Kamuya açık yazıp çizdiğin şeyin kayıt altına alınması fişleme mi? Her türlü ahlaksızlığı yapıp bize ahlak bekçiliği yapanlara - özellikle siyasetçilere - arşivden bir şeyi fırlatıp "kes lan ahlak satma bize bunu yapan sensin" de mi demeyelim? 

Problem tam olarak burada. Bunlar zaten gizli saklı şeyler değil, kamuya açık şeyler. Bir sanatçı, başka bir sanatçının ölümü üzerine taziye yayınladı diye fişlenip terörist olarak yaftalanıyorsa burada da bir sıkıntı var demektir.

Girdim bir çoğuna baktım, bir tanesinde bile gerçekten ahlaksızlık göremedim. Alayında Sırrı Süreyya Önder paylaşımı eklenmiş. Karaktersizlik, başka bir şey değil.

Acı Çekene Saygı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    faksar
    faksar's avatar
    Erkek
    faksar bunu yazdı

Problem tam olarak burada. Bunlar zaten gizli saklı şeyler değil, kamuya açık şeyler. Bir sanatçı, başka bir sanatçının ölümü üzerine taziye yayınladı diye fişlenip terörist olarak yaftalanıyorsa burada da bir sıkıntı var demektir.

Girdim bir çoğuna baktım, bir tanesinde bile gerçekten ahlaksızlık göremedim. Alayında Sırrı Süreyya Önder paylaşımı eklenmiş. Karaktersizlik, başka bir şey değil.

Ben konuya daha genşiş bakmaya çalışıyorum ama sen Sırrı'ya takıldın herhalde, oradan devam edelim. Terörist olarak yaftalamak değil de samimiyet ölçümü yapıyoruz desem?

Gidip rengi belli adamın arkasından ağıt yakıp sonra günü gelince Ulusal Egemenlik'i Atatürk'ü de salya sümük anarak kutlayan samimiyetsiz köpeklere iki çift laf etmeyelim mi? 

Kim kimi seviyorsa sevsin ve onlardan olsun, ama gelip sonra ilkesiz ilkesiz taban tabana zıttı insanlara "ekmek için" ben de sizdenim ha demesin. Bu kadar bilgi bombardımanında ilkesiz köpekler kim tanımak için biraz iş gücü gerek. 

Oturup bu araştırmaları her seferinde yapmamak için güzel hizmetler bu tarz hizmetler. Özgeçmiş araştırması diyelim tamam? Fişleme falan bunlar ezbere laflar.

faksar tarafından 13/Ağu/26 16:54 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrodoTheYuzuksuz
    Erkek
    faksar bunu yazdı
    faksar bunu yazdı

Ben konuya daha genşiş bakmaya çalışıyorum ama sen Sırrı'ya takıldın herhalde, oradan devam edelim. Terörist olarak yaftalamak değil de samimiyet ölçümü yapıyoruz desem?

Gidip rengi belli adamın arkasından ağıt yakıp sonra günü gelince Ulusal Egemenlik'i Atatürk'ü de salya sümük anarak kutlayan samimiyetsiz köpeklere iki çift laf etmeyelim mi? 

Kim kimi seviyorsa sevsin ve onlardan olsun, ama gelip sonra ilkesiz ilkesiz taban tabana zıttı insanlara "ekmek için" ben de sizdenim ha demesin. Bu kadar bilgi bombardımanında ilkesiz köpekler kim tanımak için biraz iş gücü gerek. 

Oturup bu araştırmaları her seferinde yapmamak için güzel hizmetler bu tarz hizmetler. Özgeçmiş araştırması diyelim tamam? Fişleme falan bunlar ezbere laflar.

Evet Sırrıya takıldım. Çünkü bütün kayıtlarda sadece bu eklenmiş.

Samimiyet ölçüsü olarak pek göremedim açıkcası. Rengi belli dediğin adamda Milletvekili ayrıca sanatçı. Ölünce tabii ki üzüldüm, keza kendisi sevdiğim bir milletvekili ve sevdiğim bir sanatçıydı. Atatürk'ü hiç salya sümük anmadım ancak her zaman minnetle andım. Bu beni "samimiyetsiz köpek" mi yapıyor şimdi? 

Acı Çekene Saygı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    faksar
    faksar's avatar
    Erkek

O zaman sen takıl kal orada benim derdim o değildi. Sen de değilsin, zorla hakaret işitmeye çalışıyor gibisin, belanı başkasından ara. Ben sen nasıl bir insansın onunla da ilgilenmiyorum. Beni temelden de anladığını sanmıyorum, pek anlayacak gibi de durmuyorsun. O yüzden hiç yazışmadık varsay.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek

3 gün önce  marmara ereğlisinden döndüm. Karpuz festivali vardı. Belediye başkanı chpli yerli halk desteğini çekmiş durumda, kürtlere(ciddi göç alındı)  yanlamak için mahsun kırmızı gülü getirmiş. Son gün biterken dj 2 tane kürtçe şarkı çaldı. Bitirişte 10.yıl marşı çaldırıp yok mustafa kemalin askerleriyiz yok bilmem ne diyip kolpa atatürkçülük yaptı her chpli gibi. Demem o ki gayet te güzel yapmışlar unutuyoruz yoksa.

Chaoser tarafından 13/Ağu/26 20:17 tarihinde düzenlenmiştir

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

bu siteye denk geldim oluşum grup topluluk vs tarzında kim kurucu? kim finanse ediyor? belli değil bizden müritlerde takip ediyor bende takip ediyorum

bütün siyasetçiler herzaman kendisi düşünür milleti değil mantığımı orda gördüm site oldu

arşivi güzel http://cbh.org.tr/arsiv/ 

sizin bu oluşumla ilgili bilginiz nedir?

musavvat dervişoğlunun dili sürçüyor sayın abdullah öcalan diyor onu bile koymuşlaradam zaten akabinde evlatlarımızın katiline kurucu önder deniyor diye kızıyor zaten nasıl sayın desin belli yani yanlışlıkla dediği izleyin bakın

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Silvanus
    Silvanus's avatar
    Erkek

Fikir proje güzel de, bi ton şey koyulabilecekken neye tıklasam sırrıya üzüldü vs gibi sikko ifşalar var. 

Toplam Hit: 441 Toplam Mesaj: 13
cumhuriyet