!!!CC Hack DERS Zuken(1)!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Üstat tamam herşey mükemmel fakat ben şunu merak ettim indirdiğimiz cc lerde hep 16 rakam ve cvv Var, fakat gerçek kredi kartlarını Rencode body (bana bu konuda yardımı dokunana bu programı veririm.) programı ve bilgisayara bağlı böceği vasıtasıyla okuttuğumda slip bilgisinde 16 + 20 rakam görmekteyim diğer 20 rakamı indirmek mümkün olabilirmi eğer mümkündür diyorsan hackleme konusunda yeni bir yöntem olan bu konuda sana gereken kanalları sonuna kadar açarım ve sen zengin olursun, en çok parada yabancı cc lerde var slibe kaydet git istediğin yerde doya doya harca. ben şu an bu bilgileri yutdışından Biz şu anda bu bilgileri kanadada bulunan bir hackerden para karşılığı temin ediyoruz, üstat konuyu çözebilirsen bende sana malzeme temininde kanalları açarım hatta malzemelerin bana ait olacak.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3in1
    3in1's avatar
    Erkek

arkadaş sizde cc yazıyorsunuz desene. benim netten bir arkadaş vardı. bana hiç sır vermedi ama 3650 yollamıştı. o yüzden bu işin gerçek olduğuna inandım. şu cart write i anladıkta boş kart nerden buluyonuz. ? ? ?

/^\ 3 IN 1 /^\
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blade
    blade's avatar
    Erkek

deyip görmek lazım denemeden yorum yapamam

ZORU BAŞARIRIZ;İMKANSIZ BİRAZ ZAMAN ALIR...!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desert-Tiger
    Desert-Tiger's avatar
    Erkek
    blade bunu yazdı:

deyip görmek lazım denemeden yorum yapamam

BU yaptığın ne : )
Toplam Hit: 12330 Toplam Mesaj: 15