C/C++ İçin Kitap
-
Yaza kadar ingilizce icin bekleme. Deitel'i al, tarzanca ingilizce ile okumaya basla. Hem ingilizcen gelisir, hem c-cpp :)
-
hoca hangi devirde yaşıyorsunuz ebook denilen birşey var
illada kitap istiyorsan kaliteli bir günceyi yazıcıdan çıktı alırsın -
-
Deitel C# var hocam. boyle lacivert bi kapagi vardi guzeldir. Ama tek kaynaktan basla calismaya. Cunku diger kaynaklarda ayni konularin anlatimi bakis acisi biraz farkli olabiliyor kafan karismasin. ilerde diger kaynaklara da orneklere de kasarsin zaten.
Bu arada @Homer hoca verdigin link azerice bi site :D
kosusmalari cok garip geliyor bana cok gulesim geliyor :DSQL Server COALESCE funksiyası
Sorğu işlədərkən gələn məlumatda olan NULL dəyərlər bəzən görmək istəmirik,bunun üçün müxtəlif yollar var,bunlardan biridə COALESCE funksiyasıdır.Bu funksiya NULL dəyərləri replace edib istədiyimiz dəyərlə dəyişirik.İstifadəsinə baxaq
1
Select
2
Ad,
3
Soyad,
4
COALESCE
(Yas,
'-'
)
as
Yas
-- Əgər Yas sütununda NULL dəyər varsa "-" ilə əvəz olunacaq.
5
From
İstifadeciler
-
murathan bunu yazdı
Deitel C# var hocam. boyle lacivert bi kapagi vardi guzeldir. Ama tek kaynaktan basla calismaya. Cunku diger kaynaklarda ayni konularin anlatimi bakis acisi biraz farkli olabiliyor kafan karismasin. ilerde diger kaynaklara da orneklere de kasarsin zaten.
Bu arada @Homer hoca verdigin link azerice bi site :D
kosusmalari cok garip geliyor bana cok gulesim geliyor :DSQL Server COALESCE funksiyası
Sorğu işlədərkən gələn məlumatda olan NULL dəyərlər bəzən görmək istəmirik,bunun üçün müxtəlif yollar var,bunlardan biridə COALESCE funksiyasıdır.Bu funksiya NULL dəyərləri replace edib istədiyimiz dəyərlə dəyişirik.İstifadəsinə baxaq
1
Select
2
Ad,
3
Soyad,
4
COALESCE
(Yas,
'-'
)
as
Yas
-- Əgər Yas sütununda NULL dəyər varsa "-" ilə əvəz olunacaq.
5
From
İstifadeciler
hacı orda link var tıklayacaksın o kadar azerice oldu ha japonca oldu link ingilizce.
-
hocam yanlis anlamissin :)
murathan tarafından 25/Kas/12 17:10 tarihinde düzenlenmiştir
ben azerice site derken guzelligini kastetmistim. ama ilk bakista dalga var gibi anlasilabilir tam olarak yazamamisim.linke felan bi sey dedigim yok, ya da sana. sadece bana biraz enteresan ve biraz degisik geliyor anliyorum her seylerini ama biraz da farkli iste oyle bi sey yani -
2 ay sonra konu açmamak için .. çizik ..