Cccam Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

ilginç olay adam serverda bakım çalışması var diyor sonra alakam yok oda iyimiş neyse almadık almayız..

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paduwan
    paduwan's avatar
    Erkek
    endenius bunu yazdı

genelde böyle olur sorun olduğunda cevap vermezler

aslında nasıl yapılır nasıl edilirle ilgili konu açmam lazım herkez bilinçlensin

geri dönüş olsa bile sorun genelde son kullanıcıdan kaynaklandığını söylerler örnek olarak ddnet videosu vardı onun gibi olursunuz

güzel olur öyle bir konu herkes bilgilensin. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

Dreamboxfullhdserver.com iletisime gecin selamimi soyleyin iptv cccam mevcut.

;)

bende holynin tavsiyesiyle aldım saolsun bi problem çıkmadı 3 aydır kullanıyorum,bitmek üzere gene alacağım.Arada sırada tabiki donma falan oluyor ama genel olarak menunum.fb-gs maçı çok donduydu onun haricinde sorun yaşamadım henüz.Ayrıca adam mesajlara falan geri dönüş yapıyor.Bi dünya müşterisi var haliyle anında cevap alamamanız normal.Holy nin adını verin mutlaka unutmayın indirim falan yapar belki :)

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek
    jawsap67 bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

;)

bende holynin tavsiyesiyle aldım saolsun bi problem çıkmadı 3 aydır kullanıyorum,bitmek üzere gene alacağım.Arada sırada tabiki donma falan oluyor ama genel olarak menunum.fb-gs maçı çok donduydu onun haricinde sorun yaşamadım henüz.Ayrıca adam mesajlara falan geri dönüş yapıyor.Bi dünya müşterisi var haliyle anında cevap alamamanız normal.Holy nin adını verin mutlaka unutmayın indirim falan yapar belki :)

derbi maçı nasıl izledin. digiturk cccam server olayını kapatmıştı

İmzalamazsam ne olcak?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endenius
    endenius's avatar
    Erkek

cccam spor ve sinema kanallar kapalı digiturk

iptv ile izlemişlerdir ama biraz uyanık birisi fazlası ile link bulur izleyecek

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek
    paduwan bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

;)

Ben Dreamboxfullhdserver.com aldim bu arkadasa güvenerek. ilk 1 2 ay iyiydi server hafif donmali falan, lakin 4 gündür her 2 3 dakikada 1 takiliyor. Skype ve forumlarindan sorunu dile getirdim ama  geri dönmüyorlar.3 gündür cevap bekliyorum sallayan yok.  Ben hic tavsiye etmiyorum bu elemanlardan server almanizi ne destek var ne birsey. Parayi verene kadar ilgi alaka üst seviye sonra salla gitsin.

Simdi baska bir yerde adam bedava dagitiyor ve bu para ödeyip aligim serverdan daha hizli.

Holycat; e mesaj attim serverda sorun var diye: Serverda bakim calismasi var sabriniz icin tessekürler diye geri msj atti. Tamam eyvallah beklerim dedim. Simdi mesaj atiyorum benim onlarla alakam yok diyor. Anlamadim arkadasi harbiden.

Ek: Simdi server düzgün calisiyor ama sorunumuz oldugunda cevap alamiycagimizi ögrenmis olduk.

aynen bende aldm bu elemandan hatta 4 müşteri buldum.derbi maçıyla hersey berbat oldu maçlar izlenmeyecek kadar kötü.

Telegram @WVesselam
Toplam Hit: 2958 Toplam Mesaj: 17