Ccell Adsl İnternet
-
arkadaşlar toprağım internet sağlayıcı işine girmiş reklamını yapmadan olmaz (: ilk haberi vereyim;
https://medyabar.com/haber/22438522/ccell-sakaryadan-turkiyeye-aciliyor-81-ilde-hizmet-basladi#
sitesi de;
https://www.ccell.com.tr/
evimde beinsport'un hem maç hemde internet paketi var ikisi; 529 tl detaylara baktığımda 300 lira internet diyo. gerçi geçen gün aradılar taahhüt bitiyormuş benim bu tarife 700 lira civarı olacak dedi. yeni yılda yeni zamlar gelecek bişeyler bişeyler dedi seve seve kabul etmiştim (: hazır lafı geçmişken sizler internet ve maçlar için kaç lira ödüyonuz?
bu ccell'de;
Adsl/Vdsl 50 Mbps
Ayda Sadece 419,90TL
---------------
Adsl/Vdsl 100 Mbps
Ayda Sadece 429,90TL
diyo. 10 liracık değmez millet garanti 100 Mpbs seçer (:
şimdi baktımda görebildiğim bi şoknet=359 tl bi daha 459 tl, 499 tl, 600 tl olarak gidiyo.
maksat reklamımız olsun (;
ccell kullanalım kullandıralım :D (;
makarasız olmaz (;
yazarken tamam ccell ama okunurken "ssell" olacak yani "s" , "s" "ell" gibi olacak "ssell" yani; "şey yapa şey yapa ll" olacak buraya yazamıyorum under. amcamıza sevgiler saygılar (; ama beni kesin anladınız :DDD
-
Ne dion yrraam?
-
LaNCeLoT bunu yazdı
Ne dion yrraam?
kesin anladın (:
-
LaNCeLoT bunu yazdı
Ne dion yrraam?
Ajan ucuyarimmi kellesini?
-
underzero bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdı
Ne dion yrraam?
Ajan ucuyarimmi kellesini?
senin için gözün kapalı yapabileceğin bir iş under. amcacım (:
-
Ccell adsl nedir bilmiyorum :S
Bana sorarsan 50-100 TL daha verir Turknet alirdim.
-
underzero bunu yazdı
Ccell adsl nedir bilmiyorum :S
Bana sorarsan 50-100 TL daha verir Turknet alirdim.
bende daha 2000'li yıllar adsl yeni yeni yayılıyor, liseyi meslek lisesi bilgisayar bölümü okudum doping adsl kullanıyordum o zamanda bana benzer şeyler diyorlardı ama fiyat olarak piyasanın altında kullandm hep. sanırsam bu birazda kişilik meselesi işte bana sorarsanda aynı perfomans için 50-100 tl daha verip turknet kullanamam.
-
Hayırlara Vesile Olsun :) Crm Bilgilerimi önden alayım.
-
kimdir necidir, kimin altyapısını kullanıyor? bu bilgiler yok. sanal bir başka operatör. anti-cell diye açayım ben de bu kadar kolaysa madem.
50-100 lira indirim için cidden uğraştığınıza değmez. bilindik taahhütsüz diğer firmalar bile şans işiyken ki en bilinen sanal operatör olmasına rağmen teknik destek eksikliği, çağrı merkezi olmaması sebebiyle kriz anlarında adamı kanser edebiliyorken böyle heyecanlara girişmeyin :)
-
Tutmaz bu firma yakında kapatır. Bilindik firmalardan 100 TL falan ucuz. Comnet gibi orta ölçekli firmalardanda pahalı. Comnet 100 mbps 310 TL, bunlar 430 TL. Üstelik Comnet'te senelik toplu ödemede indirim var.
-
ben gıbırnet kullanıyorum şayet evinizin olduğu yerde türk telekom altyapısı iyiyse gıbırneti yapıştırın geçin.
aha bu da ref kodum
GAYGJPA8MP