Ccleaner Da Malware Bulundu
-
Kesin virüslüdür bu diye yıllarca kullanmadım bu zımbırtıyı. Bir türlü içten içe güvenemiyordum.
Hislerim kuvvetliymiş :D
-
bunlar içine zararlı olmadıklarını söyledikleri birşey enjekte etmişler, toolbar olabilir. eğer rahatsız oluyorsanız slim versiyonunu kullanın diye bir açıklamaları vardı. Slim linkini bulamadım onda virus uyarısı gelmiyordu. Slim versiyonunu bulup virustotal de taratın kullanın
driveshaft tarafından 19/Eyl/17 20:34 tarihinde düzenlenmiştir -
driveshaft bunu yazdı
bunlar içine zararlı olmadıklarını söyledikleri birşey enjekte etmişler, toolbar olabilir. eğer rahatsız oluyorsanız slim versiyonunu kullanın diye bir açıklamaları vardı. Slim linkini bulamadım onda virus uyarısı gelmiyordu. Slim versiyonunu bulup virustotal de taratın kullanın
Hee valla düşünemedim doğru olabilir, son güncellemede KM-Player de sürekli malvare uyarısı verir olmuştu.. ben bakmıştımda içindeki toolbarlardan kaynaklandığını anlamıştım.
-
Free Software Rockzzzz !!!!!
-
takip etmeyen yazılım var mı ki?
-
driveshaft bunu yazdı
Ccleaner ın Slim Versiyonu, Builds sayfasında bulunuyor.
Dowload sayfasının altına doğru inerseniz, Build sayfasının linkini görebilirsiniz.