Ccleaner Da Malware Bulundu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patata
    patata's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kesin virüslüdür bu diye yıllarca kullanmadım bu zımbırtıyı. Bir türlü içten içe güvenemiyordum.

Hislerim kuvvetliymiş :D

Tahtam eksik
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    driveshaft
    driveshaft's avatar
    Erkek

bunlar içine zararlı olmadıklarını söyledikleri birşey enjekte etmişler, toolbar olabilir. eğer rahatsız oluyorsanız slim versiyonunu kullanın diye bir açıklamaları vardı. Slim linkini bulamadım onda virus uyarısı gelmiyordu. Slim versiyonunu bulup virustotal de taratın kullanın

driveshaft tarafından 19/Eyl/17 20:34 tarihinde düzenlenmiştir

"Sen doğru dur, eğri belasını bulur"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    driveshaft bunu yazdı

bunlar içine zararlı olmadıklarını söyledikleri birşey enjekte etmişler, toolbar olabilir. eğer rahatsız oluyorsanız slim versiyonunu kullanın diye bir açıklamaları vardı. Slim linkini bulamadım onda virus uyarısı gelmiyordu. Slim versiyonunu bulup virustotal de taratın kullanın

Hee valla düşünemedim doğru olabilir, son güncellemede KM-Player de sürekli malvare uyarısı verir olmuştu.. ben bakmıştımda içindeki toolbarlardan kaynaklandığını anlamıştım.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Free Software Rockzzzz !!!!!

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

takip etmeyen yazılım var mı ki?

next next next install
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek
    driveshaft bunu yazdı

Ccleaner ın Slim  Versiyonu, Builds sayfasında bulunuyor.

Dowload sayfasının altına doğru inerseniz, Build sayfasının linkini görebilirsiniz.

http://www.piriform.com/ccleaner/builds

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
Toplam Hit: 10203 Toplam Mesaj: 17
malware analysis malware ccleaner