Cd & Dvd Şifreleme Secret Record
-
hacı upload et bakalım bi :)
-
Cd sağlam kesinlikle bir sorun yok tarihi geriye alınca şifreyi soruyor data olduğu gibi duruyor vay a.q ne ubuntu ne mac hiç bişi açmadı içindeki dosyaları,onu anlamadım bende , bir upload zamanı geldi sanırım
-
buyuk ihtimalle olmayacaktir ama bir dene
ag uzerinden paylasim verip erismeyi dene,
ms dos uzerinden dene (linux mac de olmadiysa msdos tada olacagini sanmiyorum)
zira adamlar bu programi veriye hicbirsekilde ulasmaman icin tasarlamislardir ve bizim aklimiza gelenler onlarinda aklina gelmistir.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
buyuk ihtimalle olmayacaktir ama bir dene
ag uzerinden paylasim verip erismeyi dene,
ms dos uzerinden dene (linux mac de olmadiysa msdos tada olacagini sanmiyorum)
zira adamlar bu programi veriye hicbirsekilde ulasmaman icin tasarlamislardir ve bizim aklimiza gelenler onlarinda aklina gelmistir.
-----------------------------kesinlikle ağ yolu ile denemedim ama denemediğim işletim sistemi kalmadı bir nebze onlarda unlock vardır ama vermeleri çok küçük bir ihtimal :)
-
Hocam veriyi şifreleyip CD'ye yazmışsın.
Program aptal birşey değilse çözmen imkansız.
-
zaten o programın amacıda bu değilmi,kesinlikle şifre girilmeden veriye ulaşılamaması
tek çözüm programı yazanlara ulaşman elbet mutlaka master şifre vardır
o değilde verilerin senin olduğuna nasıl inandıracan
son çözüm ise paraya kıycan veri kurtama şirketlerine götürcen cd'yi
eee artık o pezolarda 1000 - 3000 arası para isterler senden :D
-
o resimler eder ya hakkari güneş operasyonu resimlerim war hoca taretler doçkalar pkk leşleri neler warda a.q tıtstım korktum şifrelim cd'yi tabur çıkışında ararlar falan die sonradan hangi göt korkusuyla şifrelediysem şifreyi unuttum hoca
-
DevilKingtr bunu yazdı:
o resimler eder ya hakkari güneş operasyonu resimlerim war hoca taretler doçkalar pkk leşleri neler warda a.q tıtstım korktum şifrelim cd'yi tabur çıkışında ararlar falan die sonradan hangi göt korkusuyla şifrelediysem şifreyi unuttum hoca
öncelikle şunu hatırlıyomursunşifre kaç haneliydi,ve harf rakam kombinasyonuydu
sonra o anki pskikolijiye girmeye çalış ve olabilecek şifreleri gir
asker arkadaşının adı veya doğumgünü,bir ilin plakası,askerlik numaran,rütben,ebenin adı ne bilim böyle şeyler :)
kızma,maksat hatırlatma nazarında olsun
-
aliyk bunu yazdı:
DevilKingtr bunu yazdı:
öncelikle şunu hatırlıyomursunşifre kaç haneliydi,ve harf rakam kombinasyonuydu
sonra o anki pskikolijiye girmeye çalış ve olabilecek şifreleri gir
asker arkadaşının adı veya doğumgünü,bir ilin plakası,askerlik numaran,rütben,ebenin adı ne bilim böyle şeyler :)
kızma,maksat hatırlatma nazarında olsun
-----------------------------anladım abide işte neleri denedim sorma ya mehdiye bile sordum a.q hala yok :(