folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Cd-Rom Bilgisayarı Niye Kitler

Cd-Rom Bilgisayarı Niye Kitler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

oncelıkle herkese selem ben de lg marka bı dvd-rom bıde cd-rw var ama ikisinide bı cd takınca bılgısayar kıtlenıyo tekını kullansamda kıtlenıyo acaba bunun nedenı nedr bılenler bana yardım ederse çok sevinirim şimdiden tesekkur ederım

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

farklı kablolara takmayı dene bakalım düzelcekmi?

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

ama format cekmek ıcın xp cd sını takınca calısıyo ama wındows acılınca sureklı kıtlıyo

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    anakarttaki İDE girişlerinde sorun olduğundan büyük ihtimalle...Daha önce kitlenme oluyormuydu?

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek
    yok abıcım olmuyodu daha yrnı olmaya basledı hıc bısıı yukleyemıyourum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    o zaman hoca denetim masasından sistem e gir aygıt yöneticisinden cd rw cd rom dvd falan bunların driver larını kaldır...pc yi yeniden başlat driverları otomatik yükler zaten ....olmadı geri dön buraya

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

abıcım denedım gene olmuyo ben neyapabılırım sımdı buna :(

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bu kitlenme sorununu neyden sonra yaşadın...hangi programı yukledikten sonra....oldu.....Cd rom u kullanıyorsun sadece ukosa cd rom cd rw falan birlikte takılımı ?...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek
    yok hocam ustte dvd rom altta cr rw var bu da 2 hafta once basladı dedım vırus gırdı format cektım gene ılmadı sedece xp calıstı bıde zarzor modem tanıtıım cd cen baskada hıc bı cd yı acmadı

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    sorun  kafamda şekillendi şimdi bi sorum daha var pc nerede donuyor..rast gele bir yerde mi yoksa veri yazarkenmi donuyor.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek
    ben ılgısayara ne zaman cd taksam o anda donmaya baslıyo yenile yapıyorum bu sfer masa ustu kıomple gidiyo donuyo soora reset atmak zorunda kalıyorum ctrl+del de yapsam bısıı olmuyo yapmaya calıstıgım uygulama bıle ıptal olmuyo

Toplam Hit: 3103 Toplam Mesaj: 15