Cd-Rom Bilgisayarı Niye Kitler
-
oncelıkle herkese selem ben de lg marka bı dvd-rom bıde cd-rw var ama ikisinide bı cd takınca bılgısayar kıtlenıyo tekını kullansamda kıtlenıyo acaba bunun nedenı nedr bılenler bana yardım ederse çok sevinirim şimdiden tesekkur ederım
-
farklı kablolara takmayı dene bakalım düzelcekmi?
-
ama format cekmek ıcın xp cd sını takınca calısıyo ama wındows acılınca sureklı kıtlıyo
-
anakarttaki İDE girişlerinde sorun olduğundan büyük ihtimalle...Daha önce kitlenme oluyormuydu?
-
yok abıcım olmuyodu daha yrnı olmaya basledı hıc bısıı yukleyemıyourum
-
o zaman hoca denetim masasından sistem e gir aygıt yöneticisinden cd rw cd rom dvd falan bunların driver larını kaldır...pc yi yeniden başlat driverları otomatik yükler zaten ....olmadı geri dön buraya
-
abıcım denedım gene olmuyo ben neyapabılırım sımdı buna :(
-
bu kitlenme sorununu neyden sonra yaşadın...hangi programı yukledikten sonra....oldu.....Cd rom u kullanıyorsun sadece ukosa cd rom cd rw falan birlikte takılımı ?...
-
yok hocam ustte dvd rom altta cr rw var bu da 2 hafta once basladı dedım vırus gırdı format cektım gene ılmadı sedece xp calıstı bıde zarzor modem tanıtıım cd cen baskada hıc bı cd yı acmadı
-
sorun kafamda şekillendi şimdi bi sorum daha var pc nerede donuyor..rast gele bir yerde mi yoksa veri yazarkenmi donuyor.
-
ben ılgısayara ne zaman cd taksam o anda donmaya baslıyo yenile yapıyorum bu sfer masa ustu kıomple gidiyo donuyo soora reset atmak zorunda kalıyorum ctrl+del de yapsam bısıı olmuyo yapmaya calıstıgım uygulama bıle ıptal olmuyo
Toplam Hit: 3103 Toplam Mesaj: 15