Cd-Rom Sürücüsünü Dvd Rom Yapmak
-
Sevgili çük beyinli tas kafalı arkadaşlarım size göre komik gelebilir araştırırken buldum ilginc geldi videosunu izledim sizinle paylaşmak istedim hani esprimi yaptınız simdi kuş beyninizle siz çokmu biliyonuz yapında bizde öğrenelim
-
Sevgili ve dost sayın kuin kardeşim diğer yorum yazanların senin kalbini kırmak gibi bir niyeti yoktur ama benim kesinlikle öyle bir niyetim yoktur bundan emin olabilirsin, ayrıca yapmış olduğun diğer paylaşımlar için toplu olarak teşekkür eder, sadece mantık olarak imkansız olarak benimsediğim için öyle bir yorum yaptım. Hata yaptıksa hakkını helal et.
-
karem bunu yazdı:
-----------------------------
Sevgili ve dost sayın kuin kardeşim diğer yorum yazanların senin kalbini kırmak gibi bir niyeti yoktur ama benim kesinlikle öyle bir niyetim yoktur bundan emin olabilirsin, ayrıca yapmış olduğun diğer paylaşımlar için toplu olarak teşekkür eder, sadece mantık olarak imkansız olarak benimsediğim için öyle bir yorum yaptım. Hata yaptıksa hakkını helal et.
saol hocam ben teşekkür ederim ya ben zaten kesin olur gibi bişey demedim sadece ilginc geldi paylaşımtım hatalık bir durum da yok hocam eyw allah razı olsun -
Qin Postlarına Dikkat Et Bence.. Kuş Beyinli Falan..
-
Ben fantezi olsun istiorum ve dvd romu mu cd rom yapmak istiorum o da mümkünmüdür :D
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------az daha cevirince blueray bile okuyabiliyor
ahuuhahau :)
Çok iyi ya under amca kopardın beni valla :) -
2 cd-rw 1 dvd-rw si olan adam denemez. bkz : ben :D ama eskiden kalma şeylerde deneyebilirm boş bi vaktimde :/
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------az daha cevirince blueray bile okuyabiliyor
-----------------------------hocam biraz daha çevirince DNA yı okuyomuş doğrumu :)
-
lazeri sökün ev kapınıza takın x-ray görewi görsün.
-
şimdi deniyorum beyler sonuçları ayzarım...
beyler açtı mfakat dediği vidayı bulamadım
bu sadece cd+rw lerdemi oluor yoksa normal c d-romlardada oluor mu
Toplam Hit: 5439 Toplam Mesaj: 36