Cd Romsuz Laptop A Format Yardım
-
NetBABA bunu yazdı:
-----------------------------
neyimvarki bunu yazdı:
a.q hıcbırınızın bılgısı yokmu bu konuda bu konuda kesın cozum yokmu
Dengesis dengesiz konuşma ağzım yok yemek yiyeceğim diyorsun sen.Doktora git damardan versin yemeğini.Bir zahmet usb cd rom alıver be millete lafa atacağına ,ayrıca yardım böyle istenmez.
-----------------------------konu tartışıldı bitti, hala neye yorum yapıyorsunuz??
-
Bu çocuk hakketen si-k. t.i.r giti hakkediyor normalde kimsye söylemem ama yani bu adamın biraz bana burnu havada geldi.
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------NetBABA bunu yazdı:
neyimvarki bunu yazdı:
a.q hıcbırınızın bılgısı yokmu bu konuda bu konuda kesın cozum yokmu
Dengesis dengesiz konuşma ağzım yok yemek yiyeceğim diyorsun sen.Doktora git damardan versin yemeğini.Bir zahmet usb cd rom alıver be millete lafa atacağına ,ayrıca yardım böyle istenmez.
-----------------------------konu tartışıldı bitti, hala neye yorum yapıyorsunuz??
ben yeni gördüm hacı dünden beri girmedim siteye girdimde öylesine bakındım,yani ondan dolayı. -
NetBABA bilip bılmeden konusma lutfen ıstersen bı konuyu oku
-
her ne kadar konu kapanmış olsada bsg diyorum.önce sormasını öğren.
-
çömez rahat dur
-
neyimvarki bunu yazdı:
çömez rahat dur
-----------------------------sen hala burda mısın ?? küfür edip tüm günün stresini senin üzerinde atmak istiyorum biliyo musun ??
-
aga pcyi yeniden baslat baslarken f12 yap format çeşitleri olsa gerek oradan cdroom formatından cdrooma format atarsın sonrada cdroom kurulmus olur sonrada normal formatla tmdır ;)