Cd-Romsuz Notebook Formatlama Sorunu
-
ayhun bunu yazdı:
-----------------------------
simdi usb ile windows kurulumu diosnuzda benim anlatamadgım yada anlamadıgım bi nota var bu biosu varya bilgisayarın orada boot olarak sadece ethernet kartı var bu sekilde usb den kurabiliomuyum???
-----------------------------hocam önce bi flash disk tak bilgisayara ondan sonra yeniden başlat, bakalım görecek misin usb boot.. Görmezsen, dedikleri gibi servise götür.. :)
-
açılırken sürekli f9a bas format şeysi gelecek
-
Usb Cd-Rom kullan. Yalniz Cd-Rom un bootable olmasina dikkat et.
-
sniperscope bunu yazdı:
Usb Cd-Rom kullan. Yalniz Cd-Rom un bootable olmasina dikkat et.
-----------------------------External larda bottable olmayandamı var? :d
-
ayhun bunu yazdı:
simdi usb ile windows kurulumu diosnuzda benim anlatamadgım yada anlamadıgım bi nota var bu biosu varya bilgisayarın orada boot olarak sadece ethernet kartı var bu sekilde usb den kurabiliomuyum???
-----------------------------hocam önce bi flash disk tak bilgisayara ondan sonra yeniden başlat, bakalım görecek misin usb boot.. Görmezsen, dedikleri gibi servise götür.. :)
sölediğini denedim ve usb flashı gordu cok saolasın
-
harici cd rom takarsın usb ile atarsın :)
şahsen arkadaşn cd rom sürücüsü bozuktu öyle yaptık :)
-
eğer iki parça ise harddiskin ikinci parçasına ağdan xp cdsini at. sonra ordan kurulum yap
-
cat5 kablo yardımıyla leptopla öbür leptopu bir birine bağlayıp cdromu paylaşıma verip leptoptan ağdaki cdromdaki xp yada diğer kurulum cdlerini windows ortamında kurabilirsin. böylede yapabilirsin
-
cd-rouz notebook lar herzaman usb yi destekler usb ile taşınabilir cd-rom takıp atabilirsin formatını