CD Yandı!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

flayk bunu yazdı:
    -----------------------------
    o cd güneş yüzü gördüğü için cd romdan kaynaklanmıyo bizde cd satıyorus güneşte çok beklerse renkleri öyle oluyor üstünde etiket olanlarda da etiketin olduğu yer bembeyaz kalıyo :D:d
    -----------------------------

hacı, o cd dvd-rw'dan çıktıktan sonra bööle oldu, yazım öncesi beyazdı, mantıklı düşün amk biraz, niye güneşten kızarmış bi cd için konu açayım?? 

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek
    Hajılar cdler benim içinde cok güzel güreş arşivi vardı. hatta onlar 2-3-4-5-6-7 die gidio da en güzeli 2 di ve neyazııkki yitirdim:( içinde dansözden cüceye zurnadan kafalamaya kadar ne ararsan var dı. ama nabalım yaktık cd yi geri kalan 6 tane ile idare edicez :)

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    puhaha :D güzel renk tutmuş.. :P benimde nfs porsche oyunun orjinal cdsi creative cd-rom içinde parçalanmıştı :D ama bir görseniz öyle bi okuyordu ki.. mübarek uçaklara taş çıkartır :D:D

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

amk önceden kutudan bozma orjinal oyunlar vardı bea, duygulandım şimdi haaa :'\

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
Toplam Hit: 4264 Toplam Mesaj: 35