CDO İle Yandex Mail Çalıştıramıyorum.
-
Benzer bir sorun benim başımda var şuan. Belki birşeyler çıkarabiliriz. Şimdik ben phpmailer sınıfıyla mx kayıtlarını yeni yönlendirdiğim bir domain ile mail atabiliyorum hiçbir sorun yok. (TLS sunucuda çalışmıyor garip bir şekilde, ssl ve 465 portu kullanıyorum çalışıyor.) Kod aynı kod, sadece login bilgilerini değiştiriyorum sunucuda authantication failure veriyor, localde gayet güzel bağlanıyor. Aklımı kaçıracam nerdeyse. Aklıma gelen şeylerden bahsedeyim;
Sunucunun dns ayarlarına göre alakasız bir sunucuyu çözümlüyor olabilir dedim ama malesef değil çünkü bir domain için çalışıyor hala.
Login bilgileri yanlıştır dedim malesef değil. Debug loglara baktım localde ve sunucuda mail servera gönderilen login verisi 1e1 aynı.
Başka mail adresi deneyeyim dedim gmail kesinlikle çalışmıyor. SMTP connection failure'dan öteye gidemiyorum. Benim problemim sunucuda bir saçmalık var ama ne olduğunu ben tespit edemediğim için destek bölümüne bildirince saçma sapan şeyler söylüyorlar. Login bilginizi kontrol edin falan diye. Halbuki aynı bilgilerle web panelinden login olabiliyorum, Mac'in Mail uygulamasıyla maillerimi alıp yollayabiliyorum. SSL yöntemi depricated, TLS öneriyor herkes ama benim örneğimde sunucu timeouta düşüyor.
Edit: @pesimistzombie Dostum şimdi farkettim localde mail yine gönderemiyorum çünkü smtp server
The following From address failed: root@localhost : MAIL FROM command failed,Sender address rejected: not owned by auth user
şeklinde hata veriyor.
Edit2: Sorunun çözümünü buldum. Login olurken kullandığın mail adresini FROM olarak da kullanman gerekiyormuş yandexte. Yoksa çalışmıyor. Senin problemin çözümü muhtemelen bu.
S2kucuk tarafından 25/Tem/15 23:32 tarihinde düzenlenmiştir -
aynen buymuş vbs ile test ediyordum ben de tam hata iletisini almak için.
-
cevap atmazlarsa case id ile pm at baktırayım
-
pesimistzombie bunu yazdı
aynen buymuş vbs ile test ediyordum ben de tam hata iletisini almak için.
Senin problemin çözülmesine sevindim. Benim problemi çözemiyorum :(
-
@nurk halletik hocam hala gelen giden mail yok case id filan da vermedi bana iletişim sayfasından attıydım maili.
@S2buyuk hocam valla seninki de ilginç bir problem istersen dns kayıtlarının tam oturmasını dene şuan kafamın içinde mailler gidip geliyor tam kavrayamadım