C:\Documents And Settings\User\Contacts\Blabla@Hotmail.Com
-
abi açtınmı sen onları??
-
hayır işte açamadım :) sadece mailleri falan görüyosun
-
hmm bilmiodum bunu öğrendiğim iyi oldu ugrasıım biraz
-
oraları kurcala baya bişey çıkıyor görmedigin ama var olan çoğu şey zaten genelde trojanlar oraya giriyor.
-
hex le açabilinir belki, demiş real kurd hex ile ilgisi ne Mplap ta ASM koduyla metin editöründe program yazarsın hex kodlarıyla
bir bilen vardır elbet nasıl açıldığınıda şimdilik yyok sanırım
-
zanettem hex le acılgını ama deniycem senin için ganimet içinde kalmasın .)
-
bendede aynı pc'de girilen mailler ve içlerindede 10,15 tane .WindowsLiveContact uzantılı belgeler var
-
arkadaşlar ben aynı konu üzerinde iki gündür araştırıyorum en sonunda burda tam anlamıyla aynı işle uğraşanları buldum ve çok sevindim.
sonrasında size 2 sorum olacak 1.sorum bende bir makina var ve makinadan msn kayıtlarını almam lazım ama makinada hiç bir yama program kullanılmamış yani ne plus var ne başka bişey bunları nasıl bulabilirim eminim bir yolu var.
2.sorum ise karıştırırken bu dosyları buldum ve içerisinde konuşma kayıtlarıın olduğunu düşünüyorum bunları nasıl okuyabilirim hangi program açar ya da ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun bir ailenin yok olmasını önleyecez inşallah kendinizie iyi bkın ilgilendiğiniz için şimdiden tşk
-
bunlar şey olmasın hani bu polis abüler yakalıyo heykırları felan :)
sonra bakıyolar ordan konuşma geçişlerine felan onlar olabilirya da bil geyts abünün p*çliği olabilirmi :)
-
fasfasf ne saçmalıosunuz la :D
Onlar sizin contactlar uzerınde yaptıgınız ayarlarla ilgili...
Engeller vs...
Farklı bir formatta ve sadece msn tarafından algılanıyor ( emınım bır editoru vs sı vardır )
Tıpkı denyonun kendıne ozgu bı script formatı oldugu gıbı...