Cebit 2008
-
ebter bunu yazdı:
-----------------------------eyw hocam mor inek olmak lazım milletin tanıtım amaçlı açtığı stantta çay kahve içersek daha çok ilgi çeker die düşünüorum :D
-----------------------------düşünce super :D tavla falan atarız pişti oynarız dehşet ilgi çeker. bu ne diye soranlara "bi git ya" deriz. Broşür isteyenlerin elindeki broşürleri alırız :D
-
ebter bunu yazdı:
-----------------------------eyw hocam mor inek olmak lazım milletin tanıtım amaçlı açtığı stantta çay kahve içersek daha çok ilgi çeker die düşünüorum :D
-----------------------------düşünce super :D tavla falan atarız pişti oynarız dehşet ilgi çeker. bu ne diye soranlara "bi git ya" deriz. Broşür isteyenlerin elindeki broşürleri alırız :D
-
Cebit 2008 olarak film cekiyoruz galiba? :)
gorebiliyorum... birazdan rene geliyor...
ben bilmem, Holy bilir :d diye mesaj atiyor...
herkes holy yi bekliyor...
ama kimse holy ye ulasamiyor!
telefonlari kapali adam yok.
nerde bu adam? aaaa!!!
sonra holy geliyor... osmanlica biseyler yaziyor. kimse bisey anlamiyor.
o mesajdan tam 2 saat sonra holy evinde uyaniyor...
hatirlamiyor son 6 saatini...
obaa!
kimse holy nin yazdigi osmanlica yaziyi anlamiyor, ama holy tekrar okuyunca, ne zaman ve neden yazdigini hatirlamasada, anliyor "Yes, you are the holyone... We build you as HolyOne!"
edit: tabii orda "Yes, you are the holyone... We build you as HolyOne!" yerine, o laflarin Osmanlicasi yazmasi lazimki film cekici ve surukleyici olsun...
-
Üyeliği kapalı, tamamen anti yasal işler içeren bi web sitesinimi tanıyacaz??
Stand acıp ne yapacaz yahu sacma sapan düşünceler içine girmeyin...
Gelirmi elde ediyoruz ki, reklam yapalım?