[Cebit 2009]-Şehir Dışından Cebıte Gelecek Olanlar
-
Cumartesi ordayım, ben ve 5 arkadaşım daha. (Hiçbiri mürid değil)
Ayrıca Çankaya Universitesi de orda.
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------kimler hangi şehirden gelecekmiş bakalım ?
ben ankaradan gelecem :)
geçen senede niyetlendik olmadı ama bu sefer kesin :P
-----------------------------bende gelebilirsem ankaradan geleceğim XD
cuma gecesi binerim, cmt gezinir, pazarda cebit yaparım diyorum
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
Şu an İstanbul'dayım ama o günün sabahı İzmir'den geleceğim.
-----------------------------bi aksilik olmassa bende bütün paramı bitirmessem bende izmirden çıkcam umarım ilk olcak :|
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------fokgay otobü$le geleceksen alırım seni otogardan esenler otogarında in ama :B
-----------------------------yok lan trenle gelicez :F haydarpaşadan alabilirsin ama :D
-----------------------------biz alırız sizi haydarpaşa dan :|
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------Spyware__007 bunu yazdı:
-----------------------------Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------
Tekirdağ merkezden Spyware__007 adlı kullanıcı .. 6 senelik pc hastası arkaşımla gelmeyi kesin olarak düşünüyoruz . Benim fuara giriş kartım iptal edilmediyse-----------------------------
aynen beyler bu giriş kartı olayı nasıl oluor bi açıklaın bana yaw
-----------------------------Soru : CeBIT'E Giriş Ne Kadar Biletleri Nerelerde Bulabilirim Veya Girişte Bilet Alabilirmiyim ?
Cevap : Fuar bileti 20 TL'dir. Girişte biletinizi temin edebilirsiniz...Fuar'a biletle giriş mecburidir.
-----------------------------Hocam 2 senelik giriş kartım var vista'nın tanıtımında Yer almıştım 2007 ( Yazılım Tanıtım ) de iptal edilmediyse kartım giricez .. :) Biletle alakası yok =D
-
Muğladan gidicek varmı ? :) varsa gidelim beraber yoksa 12 saat yolu tek başıma çekemem
Edit : tamamdır beyler bende geliyorum :) ark. gidicekmiş
-
bende gelmeyi çok istiyorum ama malesef imkanlar izin vermiyor artık loto falan tutarsa geleceğim... yani herşey bu cumartesiye bağlı... yada hayrına bir arkadaşım beni cebite gönderebilir :P
vaybe parasızlık böyle birşey işte ... kendimizi geliştirecek bir fuara bile katılamıyoruz...
-
trenle gelmeyi düşünen müridler
https://etcdd.tcdd.gov.tr/tcddrezwebapproot/ilknet.jsp
şu adresten bi üyelik açıp güzergahlara ve saatlere bakabilirler
-
Trabzon'dan geliyorum. Uçak düşmezse Salı günü İstanbul'dayım.
-
Bayburt tan gelemiyom :\