Cebıt Bilişim Eurasia 10 Yaşında
-

Bu Seneki buluşma ne zaman acaba :)
-
Ürün ve Hizmetler
Salon & Temalar
Fuara neden katılmalısınız?- Sektör için en doğru yer!
İş süreçlerinde bilgi ve iletişim teknolojilerini etkin şekilde kullanarak üretim verimliliğini ve rekabeti arttırmayı hedefleyen KOBİ'ler, her yıl Türkiye'den ve çevre ülkelerden gelerek CeBIT Bilişim Eurasia'yı ziyaret ediyor.- Üst düzey yöneticilerle görüşme fırsatları
5.000'i genel müdür ve firma sahibi olan toplam 70.000 profesyonel ziyaretçi CeBIT Bilişim Eurasia ya iş anlaşması yapma amacı ile geliyor. Fuarın İş Dünyası bölümü dışındaki bölümlerini ziyaret eden 90.000 kişinin ise büyük çoğunluğunu yeni teknolojiler, ürün ve hizmetler hakkında bilgi sahibi olmak isteyen son kullanıcılar oluşturuyor.- Daha fazla iş anlaşması için bağlantı ağınızı genişletin
İran, Türk Cumhuriyetleri, Suriye, Mısır, Yunanistan, Bulgaristan, Romanya ve daha birçok çevre ülkeden gelen sektör yetkilisi ile karşılaşma imkanına sahipsiniz. CeBIT Bilişim Eurasia, katılımcı firmaları hedef ziyaretçi kftleleriyle buluşturmanın yanı sıra kendi aralarında verimli iş bağlantıları kurmaları için de mükemmel bir platform oluşturuyor.* İnterpromedya İşbirliği ileAna Bölümler İş Dünyası Salon 1, 2 ve 3 Tüketici Elektroniği Salon 4, 5 ve 6 Dijital Yaşam Salon 7 Tematik Bölümler Sosyal Sorumluluk Alanı Salon 4 İş ve Kariyer Salon 6 Yazılım Bölümü Salon 1 Tüted Alanı Salon 3 eSağlık* Salon 5 TeknoKent Salon 2 ve 3 Kamu Sektörü Salon 5 HD World Salon 7 Netbook Salon 4 Tübider Salon 1 Webciety Salon 6
Salon Planı
Lütfen 2009 yılı Katılım Formu için tıklayınız.
Fuar katılımı için 3 farklı seçenek sunmaktayız.Paket 1
Boş alan kiralama hizmet bedeli m2 birim fiyatı
320 YTL / m2 + %18 KDV.
(Üst kat kullanımı 20 YTL / m2 + %18 KDV.)Paket 2
Boş alan kiralama, stand yapımı, alın yazısının yazılması, halı, kurulan stand metrekaresinden bağımsız olmak üzere 3kW elektrik kullanımını sağlayan 3'lü priz, 3 m2'ye 100 wattlık spot ve spotların yanması için gereken elektrik enerjisi (3kW, 220 V, 50 Hz)
370 YTL / m2 + %18 KDV.
Paket 3
Kurulan stand metrekaresinden bağımsız olmak üzere;
Paket 2'ye ilave olarak, 3 adet sandalye, 1 adet masa, 1 m x 1 m olmak üzere kapısı olan depo430 YTL / m2 + %18 KDV.
Tel: +90 (212) 334 69 69
Faks: +90 (212) 334 69 70
info@cebitbilisim.comBiz de bir stand kursakmı la :):)
- Sektör için en doğru yer!
-
o değil de tişört tasarımları falan olmayacak mı yoksa erken mi daha?
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------
o değil de tişört tasarımları falan olmayacak mı yoksa erken mi daha?
Harbi bide o mevzu var nerden baksan da bir buçuk ay kaldı :| -
tshirt olmayacakmış ya : (
olsa iyi olurdu ama :|
-
Tahri-shirt olmayacak sanırım bu sene :|
gecen senekilerle idare edicez artık :|
@enes
Bu Seneki buluşma ne zaman acaba :)
---------
7-11 ekimde :D
-
cebıt son gunu oda pazara denk gelır oda 13 u oluyor :|
edit : tam postu attım cebıtten maıl geldı :|
-
sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------Keske olsaydi ya :( onceki t-shirt donemirni kacirmistim simdi cikacak diye bekliyordum iki tane almayi planliyordum birini giyeriz otekini hatira olarak saklariz diyerek :(
-
T shrt 1 senedir bekliyom kötü oldu yaw
-
T-shirt olsaydı çok güzel olurdu :| Sağlık olsun artık
@SyspioniC
Yine makara yaptın galiba iyi...madem tarihi biliosun 7-11 ekimden hangi gün onuda söle bare adminlere gerek kalmasın... -
@enes
pazar günü 11ekime denk geliyomuş demekki 11 ekimde olcak