Cebit Buluşması Sizin İçin Ne Kadar Önemli??
-
Cebit bahane Tahribat şahane
-
Yau şimdi bi kere gidiş geliş 40ytl tutar rahat,şehir içi ulaşımı var bunun,yemesi içmesi,fuara girişi,kalcak mürid bulamazsan konaklaması :D amq nerden baksan evet rahat 100 kaıt lazım,ben çalışan biri deilim amq parayı evdekilerden alıyom,izinleri olmadan gelemem.Ki nah bırakırlar beni İstanbula tek başıma bu yaşta tahribat buluşmasına :D İzmir buluşmasına bile bırakmazlardı amq söyleseydim,haber vermeden kaçtım gittim :P
-
tatil hakkımı kullanmayıp o zamanı cebite verecek kadar....
-
cebit hemen bizim burda olduğu için :Pp o bakımdan gelme ihtimalim % 1000 :Pp :D yani kesin. neyse hepinizi görecem orda :Pp :) orda güvenlikçi olan ark ı da fena korkutcam :) olum bak dicem bu gelen siyah tişörtlü önünde tahribat.com yazanlar var ya çok deli hacker lar :) basın sanal korsan dediği zaman hep bunlar çıkıyor işin içinden :) dikkatli olun felan dicem :D:D:D:D:D:D
-
rEfLeX bunu yazdı:
-----------------------------yolbulucu bunu yazdı:
-----------------------------bende bunu diyecektim.alttarafı bi fuar bişeylerden vazgecmeden gezmeyedemi gidemiyosunuz yazık size :( üeeeeaaaaaaaa
-----------------------------
ben gelebiliyorum vazgeçmeden ama bazı arkadaşlar geçemiyorlar.senin için altı üstü bi fuar olabilir ama bana göre değil..
-----------------------------enteresan.
her olayını ekim 9 a göre ayarlayıp hiç birşeyden vazgeçmeden gelememek :S
-
ja şimdiden bişiy yasmıorum çünki son güne bekleyecem yani bişiy fln çıkar satabilirim heran :D
-
Excalibur001 bunu yazdı:
-----------------------------ja şimdiden bişiy yasmıorum çünki son güne bekleyecem yani bişiy fln çıkar satabilirim heran :D
-----------------------------
biliyoruz senin ne kadar satışcı oldugunu zaten bundan sonra senin nickiexcalibur yerine satışcalibur yapacaz :)))
-
hoca bana da pek uzak değil :) iş çıkışı beylikdüzüne amcaoğlunun yanına giderim.. sonra ordanda cebite kayarım :D tabi o gün için izin almam lazım.. maaşımdan kestirmem lazım vesaire :D
-
sineğin götündeki bok kadar önemsiz benim için