Cebit Photoshopmagazin
-
Muritler hepiniz gelmissiniz bizim photoshopmagazin standina .Tesekkurler ben 3 de gelebildim.Promosyon kitabimizi almissiniz ben gelseydim size diger kitaplardanda vercektim.Arkadas t-shirt istemis.Vermemissiniz tabi ayak ustu olmaz ama.Ben nerden bulucam t-shirt bi kiyak yapin.Bizim cagdasla,Muhammet ordaydi.Sizinle tesekkurler ugradiginiz icin.Para vermissiniz girmek icin. Uzuldum bizde gorevli kartlari vardi bir suru erken gelseydim para vermezdiniz arka kapidan alirdim sizi uzuldum.
-
hoca küfrreder gibi konuşuyorsun.
şu yok zamada evlat acısı gibi koydu 20 ytl. -
vegapc bunu yazdı:
-----------------------------
hoca küfrreder gibi konuşuyorsun.
şu yok zamada evlat acısı gibi koydu 20 ytl.
-----------------------------muhahhahaha :D::D lan koptum aq :D:D töbe töbe :D:D
-
Seni sorduk ama sen yoktun o an :/ Sen orda staj yapıomu$sun bizden tisört istedi birisi o an rene abü bizle diilde olsaydı bi güzellik yapardı sanırım :D Aldım bende dergiden Haziran sayısını itelediler bedavaya :P
-
valla t-shirtü herkez beyendi. böle daga cıkılan bi stand vardı orda bi eleman daha dedi nerde bastırdınız felan adres sölesenize . Bizde rene abimiz saolsun destek@tahribat.com a mail felan at ulaşırsın dedik.
-
halamın bıyığı olsa, amcam olurmuş :D
-
Saolun muritler
-
bende vardı o sayı, eskilerden verin dedim vermediler a.q....
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------
...Arkadas t-shirt istemis.Vermemissiniz tabi ayak ustu olmaz ama.......
-----------------------------benden istedi walla 20 ytl diyecektim arkama bakmadan çıktım :D
-
Öle herkeze tshirt işini yayarsak bizim ne özelliğimiz kalacak amk...
-
Öne ve arkaya basılan resimler verildimi bilmiyorum ama verilmediyse verilip insanlar kendi çabaları ile uğraşabilirler ?
Ayrıca baskı yöntemi serigrafi ve kolay birşey değildir ütüyle devam edin :D