folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cebite Bedava Gitme Yoluu ????

Cebite Bedava Gitme Yoluu ????

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    biz bugün 3 arkadaş gittik otobüs kadıköyden torpille badavaya yaptık ilk biz bindk torpil işte herneyse sonra gittik bilet işinide şööle yaptık arkadaşın babası bilet almış arkadaşından bedavaya arkadaşta bize getirdi 8 tanemi ne bizdede fazla vardı sonra geldik cebitearkadaşın babası aradı içerden adam çağırıyom size yaka kartı verip basından gireceksiniz biletsiz dedi bizde elimizde olan biletleri 10 ytlye millete satmaya başladık sonra adamın biri bize tip tip bakmaya başladı meğer adam orada teşkilat kurmuş biletin tanesini 7.5 ytlden satıyo (cebit otobüsten indikten sonra mc donaldstan gittikten sonra kapıya gelmeden isteyen yarın alabilir)adam biletmi satıyonuz dedi bizde arkadaşlar gelmedi biletler elimizde patlamasın diye satıyoz dedik adam biza ben size 5 ytlden 15 bilet veriyi satın dedi bizde hayır dedik herneyse gitik bilat satış gişesine adamın birine sorduk bilet lazımmı diye heralde bizi orada güvenlik gördü gitti şikayet etti karaborsa diye:D biz anladık tabii adam geldi yanımıza siz biletmi satıyonuz dedi bizde yok abi ne bileti dedik sonra tabanlara kuvvet oradan sıvıştık herneyse elimizde 3 bilet kaldı az kalsın yakalanıyoduk şimdi elimde bi bilet var elimde yanacak ona yanıyom biz yaka kartıyla bedavaya girdik biletler kaldı yalnız ben bu seneki fuarı hiç beğenmedim çok dandikti haberiniz olsun amd ve intelin standları yoktu bi güzel stand türk telekom va t celldi diğerleri dandikti ama oraya o kızlar için yarın bi dahada giderim imkan olsa ve cddi diyom yarın oruç tutmayın tutucaksanızda tabancaları boşaltın (anlarsınız)ööle gelin aveada bi haun var uff dillere şahayan herneyse çok konuştum hepinize hayırlı gezmeler:D
Toplam Hit: 3322 Toplam Mesaj: 22