Çeçen Mucahitler Helikopter Düşürüyor(Video)
-
Youtube' a upload edemedim kusra bakmayın ama izlenmesi gereken bi vidyo:
Download: http://video.kavkazcenter.com/battlefield_chechnya/chopper_khankala.wmv
-
Konu "video paylaşım" bölümüne açılacaktı.Bunun yanında bu forumda verilmişti zaten eski bir olay.
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Konu "video paylaşım" bölümüne açılacaktı.Bunun yanında bu forumda verilmişti zaten eski bir olay.
FireX kanki senin ne biçim netin var be hemen indirdin videoyu :) -
İnsan öldürülen bir videonun nesi ne yanı güzel olabilir hacı? izledim şimdi ne oldu
-
Buna Benzer Birtaneyi Bir Cd'de İzLemiştim, Çok Daha UZaktan Vuruordu
-
konu bolumu yanlıs verılmıs
-
DecaMeroN bunu yazdı:
İnsan öldürülen bir videonun nesi ne yanı güzel olabilir hacı? izledim şimdi ne oldu
Abi ben çeçenlerin mucadelesine inanıyorum. Sıradan bi cinayet değil video dikkat et buna istersen... İnsanı öldürdüğünden çok niçin öldürdüğüne bak sen :) -
HackMan bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
FireX kanki senin ne biçim netin var be hemen indirdin videoyu :)
1024 ;) -
Çeçenler değilmiydi Rusyada bir okulu basıpta çoluk çocuk katledenler ? Neleri haklı bu adamların , her katili başımıza adam yerine koymayın ya
-
DecaMeroN bunu yazdı:
Çeçenler değilmiydi Rusyada bir okulu basıpta çoluk çocuk katledenler ? Neleri haklı bu adamların , her katili başımıza adam yerine koymayın ya
-----------------------------Adamların çoluğuna çocuğuna tecavüz ediyor ruslar. Adamlar yanlış yaptıkları ama gözleri dönmüş. Ne yapabilirler ki... Ya Deca ben ilk kez bi adamı görüyorum rusları savunan helal olsun sana ne diim...
-
DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------çeçenler değildi ruslardı çeçenler rehin aldı ruslar operasyon yaptı ortalık duman oldu halbuki çeçenler uzlaşma yoluna gitmek istiyordu. Aynı şey opera binasımıdır nedir orada da oldu ruslar vurunca öldürüyor sonrada vatanını savunanlar adam öldürünce cinayet oluyor.
Aynı şey bizim başımıza gelse ne derdik bunu düşünün. Türkiyeyi birileri işgal etse çoluk çocuk tecavüz etse öldürse sen gidip eylem yapmazmısın? Ve yaptıklarına cinayet denmesine aldırış edermisin?
Amacım şu; çeçenler haklı bir mücadele vermekte, kalkıp ruslara destek vermek bir anlamda kendi soydaşına ihanet etmekten başka bir şey değildir..