folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çeçenistan"Daki Rus Terörü

Çeçenistan"Daki Rus Terörü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunus_89
    yunus_89's avatar
    Erkek
    Yanlış anlamışsın zumsuk ilk önce ruslar Çeçenyaya girdi daha sonra çeçenler direniş başlattı yani burdaki gibi bir durum yok kendi memleketlerini savunuyorlar.Ruslar sivilleri öldürdükçe karşılık veriyorlar ki şimdi onlar yüzünden halkı vuruyorlar demiş arkadaşımızın biri onlar olmasa Çeçenistanda Çeçen kalmazdı direniş ruhu insanları ayakta tutan.Bir savaş yapılıyor Çeçenyada milyonlarca kişilik bir ordu çeşit çeşit uçak,tank,rokete demirin her türlüsüne karşı duruyor bir avuç çeçen etten duvar örerek baskın yaparak ruslardan baskınlarda aldıklarını ruslara karşı kullanarak
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lethe01
    lethe01's avatar
    Erkek
    zumsuk kendi ülkesini savunan bi millet terörist sayılmaz aklında bulunsun... onun için Çeçenler Terörist değil, Çeçenistan`a zorla giren ruslar teröristtir.

bknz: http://www.ilkimwebtasarim.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lethe01
    lethe01's avatar
    Erkek
    yunus bi benden önci yazma:) 2 oldu 3.de ben kapacam:)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

yok abiim dedim ya olayı tam bilmiyorum.NE geçtiğini.Tam değil hiç bilmiyorum.

Demek istediğim şimdi pkklıları nasıl tanıyorlar ki avrupalılar.Sanki biz böyle birşeyler yapmışız.Suçlu biziz gibi buda siyasette söz hakkımızı kısıtlıyor.

& Tuğrul baba iş rusya kıblesi falan değil hoca.

Şunu düşün bilmiyoruz.Aynısını avrupa pkk için ypaıyor.Bu sefer yalan ama..Yani bu konularda birşey yazmıyıcam.Sadece şunu diyorum;

Pkklılarıda şimdi savunacaklar.Suçlu bizmiş gibi gösterecekler.Birşeyler yapıp doğruyu anlatmak gerekir.Ne gibi?Sinema filmi çekeceksin dünyadan herkez izlesin diye misal..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hope_siz bunu yazdı:
    -----------------------------
    zumsuk kendi ülkesini savunan bi millet terörist sayılmaz aklında bulunsun... onun için Çeçenler Terörist değil, Çeçenistan`a zorla giren ruslar teröristtir.
    -----------------------------
    PEki abicim ısrarla diyorum tartışma vs.. girmek istemiyorum çünkü durumu bilmiyoru.

Şunu düşün?Pkklılarda sözde kürdistanı savundu?Biz mi teröristiz?Bizde anadoluya başka yerden geldik bizde mi teröristiz?

Önemli olan kimin kime girmesi şusu busu değil kardeşim.Yardımdır.Amerika terörist olmuyor mu?Peki neden destek verdik?Türkiye o zaman teröristlere destek veriyor.Rusyaya amerikaya dur demek lazım.Bunun için bilik şart.Önce iranla bir olacaksın.Sonra güçlü devletleride alırsan yanına (hindistan, azerbeycan vs..) o zaman bi dur dersin.KEndi birliğini kurarsın.

Kendin uğraşırsın.Yani haklısın ruslar girmiş zorla tmama fikrim yok.Fakat demek istedim onlar terörist diye bağırmaktan ve burda acımaktan bşaka birşey yapmak.Yarın öbür gün bu forumdan birileri siyasete karışabilir.İşte o zaman belki bu konuştuklarımızı gerçekleştirir bizde destekleriz.

Yada milletle konuşarak milleti bilinçlendirerek birşeyler yapılması gerek.Yoksa her zaman müslümanları ezecekler, her zaman müslümanların ülkesinde başkaları onların yerine nimetlerinden faydalanacak.

Örnek türk telekom, örnek bor, örnek petrol vs...Birlik kurmak şart..Diyeceksiniz nasıl?İyi o zaman forumda binlerce böyle konu açalım bakalım kurtulcakmıyız.Yakınmak sorun olmaz önemli olan birşeyler yapabilmektir.

Yoksa görüyorsun chp bas bas bağırdı laiklik ülke elden gidiyor vs.. diye.Fakat ne sundu?Bitik bir siyaset sonuç otur yerine sıfır..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lethe01
    lethe01's avatar
    Erkek
    zumsuk yok tartışma olsun diye demiyorum sadece fikir alış verişi yapıyoruz. yanlış anlama kusura bakma.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunus_89
    yunus_89's avatar
    Erkek

Zumsuk kardeşim sen konuyu daha farklı bir alanda ele almışsın Avrupa böyledir işlerine geleni kabul ederler ve doğru derler bizim tanıtımımızda bir sorun yok oysa.Önemli olan Müslümanlığı doğru bir biçimde savunmaktır ben diyorumki bu terör devletleri diğer Müslüman ülkekelere saldırmadan onlar bişi yapsın böyle beklersek aha ırak gitti şimdi sırayla alıyorlar teker teker bizi zayıflatıyorlar buna dur demek lazım önemli olan yalnızca kardeşlerine güvenmek dünyada araplar,türkler,diğer müslüman ülkeler birbirlerinin yanında durmak yerine abd nin şunun bunun yanınında duruyorlar sonuçta hepimiz kaybediyoruz

edit:bu defa sen kaptınmışsın hope_siz 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek
    Pkk teroruyle Çecenistan nin ayni paragrafta gecmesi yada Pkk boyle Cecenistan boyle seklinde kıyaslamalar vs. yapilmasi son derece mantiksiz.Kafkasya var oldugundan buyana surekli rusyanin saldirisi altinda kalmistir burdaki bircok halk.Kendi topraklarindan zorla cikarilmaya calisilmistir ve bunda bircok yontem denenmistir.Toplu katliamlar,mezarlar iskenceler.Acik bir sekilde rusya Kafkasyada yıllardir Soykırım yapmaktadir.Dunya filistinde lublanan  ve birzamanlar balkanlarda oldugu gibi gozlerini kapatmaktadir gormezlikten gelmektedir.Ayni seyi bizdende yapmamizi istiyolar,basarilida oldular. Cecenistandaki direns son derece hakli ve onurludur.Yuzyıllardir sahibi olduklari topraklarda yasamak isteyip ve buralari savunmak terorizm diildir.Vatan sevgisinin ta kendisinin.

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    ruslar o coğrafyada en az çeçenler kadar eski.hatta daha bile eski.; Ayrıca adam kendi diyor biz napalıım sivilleri vurduk uçakları tankları mı vurucaktık diye.ben daha ne söyleyeyim ki
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek
    o topraklar diye bahsettigin yer Kafkasya ise dedigin gibi ruslar o bolgede daha eski diildir.Aksine rusya Kafkasyanin tamamina hicbir zaman egemen olamadilar.

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
Toplam Hit: 3688 Toplam Mesaj: 26