Ceh Eğitimi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

sen en iyisimi kafandaki hayali yaz bizler ne öğrenmen gerektiğini yazalım

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chkarito
    chkarito's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

sen en iyisimi kafandaki hayali yaz bizler ne öğrenmen gerektiğini yazalım

kolay para kazana bileceğim bişey olsun yeter

Önce solucan olarak doğup sonra balık olup balıktan maymuna (nasıl bir geçişise(bunun bilimde bile yeri yok mk)) hoooopppp vucuden insana dönüşmüş ama aklı fikri hala hayvan olan ateistlerle uğraşıyoz...Hey Allahım ya...Sen nelere kadirsin o hayvanları toplayıp yeni bir hayvan HALK ediyorsun..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chkarito
    chkarito's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı
    chkarito bunu yazdı

hepinize teşekkürler ceh olmazsa
    linux
    coral draw
    cnc programlama
    adeko
    bilge adam veritabanı uzmanlığı
    gibi alanlara yönelecem
    bunlarda tavsiyeniz ankarada hangisi hem kazanclı hem yararlı olur

dostum yazdıgın alanlar birbirleriyle alakasız. sanıyorum bir kafa karısıklıgı mevcut sende. hangisini daha iyi yapabilecegine inanıyorsan o alana yönel.

linux - ceh - veritabanı aynı aileden diyebiliriz. cnc - corel - adeko da aynı sekilde. bu iki grup arasında kombinasyon yapma derim ben.

ya hem iş alanı hemde karizması olan birşey olmalı çünkü öğrenciyim para lazım :D

Önce solucan olarak doğup sonra balık olup balıktan maymuna (nasıl bir geçişise(bunun bilimde bile yeri yok mk)) hoooopppp vucuden insana dönüşmüş ama aklı fikri hala hayvan olan ateistlerle uğraşıyoz...Hey Allahım ya...Sen nelere kadirsin o hayvanları toplayıp yeni bir hayvan HALK ediyorsun..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    chkarito bunu yazdı
    Andrei bunu yazdı
    chkarito bunu yazdı

linux
    coral draw
    cnc programlama
    adeko
    gibi alanlara yönelecem

dostum yazdıgın alanlar birbirleriyle alakasız. sanıyorum bir kafa karısıklıgı mevcut sende. hangisini daha iyi yapabilecegine inanıyorsan o alana yönel.

linux - ceh - veritabanı aynı aileden diyebiliriz. cnc - corel - adeko da aynı sekilde. bu iki grup arasında kombinasyon yapma derim ben.

ya hem iş alanı hemde karizması olan birşey olmalı çünkü öğrenciyim para lazım :D

.net akar :)

Bu taleplerini sadece .net karşılar.. Şuan piyasada GOF u ve OOP u yutmuş adam fiyat olarak 7 ila 10 bin arasında fiyat çeker. Karizması mı nerede :) maalesef her yanımız microsoft hocam. Orayı beğenmezsen buraya gelirsin burayı beğenmezsen başka yere gidersin. Seçilmez seçersin daha ne diyim ben sana :)

rappermcs tarafından 25/Nis/14 13:59 tarihinde düzenlenmiştir

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gowand
    gowand's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı
    chkarito bunu yazdı
    Andrei bunu yazdı
    chkarito bunu yazdı

linux
    coral draw
    cnc programlama
    adeko
    gibi alanlara yönelecem

.net akar :)

Bu taleplerini sadece .net karşılar.. Şuan piyasada GOF u ve OOP u yutmuş adam fiyat olarak 7 ila 10 bin arasında fiyat çeker. Karizması mı nerede :) maalesef her yanımız microsoft hocam. Orayı beğenmezsen buraya gelirsin burayı beğenmezsen başka yere gidersin. Seçilmez seçersin daha ne diyim ben sana :)

peki ankarada nerede iyi bir kurs var?

with great power comes great irresponsibility ‪#‎deadpool‬
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Ankarayı bilemiyorum lakin bu tip eğitimler için nacizane tavsiyem eğitim kurumundan öte eğitimi veren kişi çok önemlidir. Mesela istanbulda olsaydın btakademi Oğuz yağmur, Bilişim Eğitim Aykut Çalışkan diyebilirdim sana.

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gowand
    gowand's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı

Ankarayı bilemiyorum lakin bu tip eğitimler için nacizane tavsiyem eğitim kurumundan öte eğitimi veren kişi çok önemlidir. Mesela istanbulda olsaydın btakademi Oğuz yağmur, Bilişim Eğitim Aykut Çalışkan diyebilirdim sana.

ankarada gözüme çarpan
    1Bilge Adam
    2Vektörel Bilişim
    3bga
    4bt akademi
     var bildigimm

with great power comes great irresponsibility ‪#‎deadpool‬
Toplam Hit: 2620 Toplam Mesaj: 18