Cehennem Operasyonu PKK‘Yı Bitimeye Yönelik, Kara Harekatı Başlayabilir
-
Başbakan , pkk nın bitirilmesi için elindne geleni yapsa da amacı sadece Başbakana hakaret etmek iseyenler aynı şekilde devam edecekler.
pkk bitse bile bu seferde abd istedi ditye phk bitirildi derlerse hiç şaşırmayın
birisi de '' O zaman neden Genel Kurmay boyle bir harekat yapmiyor? Cevap: Yapmasina izin verilmiyor. '' demiş , hadi Tayyip izin vermiyordu da (!( daha önceki Başbakanlarda mı izin vermedi böyle bir hareekata ,
Bu Genelkurmay istediğinde kendi halkına gözdağı vermek için , hükümete gözdağı vermek için Sincanda tankları yürüttü ,pkk ya karşı Kandile mi gidemeyecek ?
Şimdi herşey değişti , askeriye içindeki pkk nın varlığından beslenenler açığa alınmaya başlandı , özel harekat devreye sokuluyor , valilere yeni yetkiler veriliyor , askeriye ile polisin ortak operasyon yapılması için gerekn düzenlemeler yapılıyor , pkk nın bitirilebilmesi için gereken hazılrlıklar yapılıyor ve bunun sonucunu ileriki günlerde göreceğiz
-
sniperscope bunu yazdı:
-----------------------------
Hacim denemyimsizlikle alakasi yok beceriksizlikle alakasi var.
Sen hic guney dogudaki her hangi bir dagi gordunmu ?
Turkiyenin degil amerikanin + ingilterenin + fransanin butun ozel kuvvetlerini getirsen yine fayda etmez.
Ac bak google da haritayi kuzey orak tamamen dag. Bunlarin her taraftan kacma sanslari var.
Oyle 50-100 kisilik ozel kuvvetler le olmaz resmen cember icine alman gerek
-----------------------------Türkiyede değilsin olanlardan haberin yok ben farklı açıdan anlatayım operasyon öncesini sana
operasyondan 2 Gün önce haber geldi Türk özel kuvetleri irana geçip orda bir karakola yerleşti diye
Operasyondan 24 Saat önce ilk Türk özetleme uydusu yörüngeye oturdu ve sinyal alındı
5-6 saat sonrası Başbakan ramazanı beklemeyeceğiz açıklaması yaptı
Kamplar uydudan gözetlenmeye başladı ramazanı beklemiyeceğiz demeğin sınır ötesi harekat olduğunu küçük çocuk bile tahmin etmiştir :)
kuvvetli muhtemel bunlar mağralardan çıkıp kaçmak için hazırlığa giriştiler.
Uydudan yerleri işaretlendi ve bu operasyonda ilk defa uydu sistemli bombalar kullanıldı. niye önceden kullanılmıyordu çnkü Türkiyenin uydusu yoktu
Artık terörle yeni döneme girilmesi bundan heronlar uçtuğu bölgeyi gözler ama bu uydu her yeri adam saldırı yaptı kaçıyormu anında adamı uydudan görürsün ne tarafa gidiyorsa oraya asker indirirsin
Artık 30-40 k askeri sür davası bitti nokta vuruş dönemi başlayacak
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Türkiyede değilsin olanlardan haberin yok ben farklı açıdan anlatayım operasyon öncesini sana
operasyondan 2 Gün önce haber geldi Türk özel kuvetleri irana geçip orda bir karakola yerleşti diye
Operasyondan 24 Saat önce ilk Türk özetleme uydusu yörüngeye oturdu ve sinyal alındı
Kamplar uydudan gözetlenmeye başladı ramazanı beklemiyeceğiz demeğin sınır ötesi harekat olduğunu küçük çocuk bile tahmin etmiştir :)
Uydudan yerleri işaretlendi ve bu operasyonda ilk defa uydu sistemli bombalar kullanıldı. niye önceden kullanılmıyordu çnkü Türkiyenin uydusu yoktu
Artık terörle yeni döneme girilmesi bundan heronlar uçtuğu bölgeyi gözler ama bu uydu her yeri adam saldırı yaptı kaçıyormu anında adamı uydudan görürsün ne tarafa gidiyorsa oraya asker indirirsin
-----------------------------Iyi bakalim alper
hadi bekleyip gorelim. InsaAllah ben yaniliyor olurum.
Aha bak buradan soyluyorum. tayyip pkk yi bitirsin ertesi gun akp ye uye kaydimi yaptiririm.
-
Kaç tane şehit verdikten sonra anca aklı başına geldi. Bir de daha ramazanı beklicekti. Gencecik askerlerin ölmesini mi beklemiş
-
Yemeyin bunlari beyler :)
-
sniperscope bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
Türkiyede değilsin olanlardan haberin yok ben farklı açıdan anlatayım operasyon öncesini sana
-----------------------------Iyi bakalim alper
hadi bekleyip gorelim. InsaAllah ben yaniliyor olurum.
Aha bak buradan soyluyorum. tayyip pkk yi bitirsin ertesi gun akp ye uye kaydimi yaptiririm.
-----------------------------hoca pkk dağ operasyonuyla bitmez ben senin 30 k aser göndereceksin demene söyledim :)
100 k da göndersen boş
-
asker ve devlet şuanda üzerine düşeni yapıyor biraz geciktiler amma neyse....
-
student bunu yazdı:
Başbakan , pkk nın bitirilmesi için elindne geleni yapsa da amacı sadece Başbakana hakaret etmek iseyenler aynı şekilde devam edecekler.
pkk bitse bile bu seferde abd istedi ditye phk bitirildi derlerse hiç şaşırmayın
birisi de '' O zaman neden Genel Kurmay boyle bir harekat yapmiyor? Cevap: Yapmasina izin verilmiyor. '' demiş , hadi Tayyip izin vermiyordu da (!( daha önceki Başbakanlarda mı izin vermedi böyle bir hareekata ,
Bu Genelkurmay istediğinde kendi halkına gözdağı vermek için , hükümete gözdağı vermek için Sincanda tankları yürüttü ,pkk ya karşı Kandile mi gidemeyecek ?
Şimdi herşey değişti , askeriye içindeki pkk nın varlığından beslenenler açığa alınmaya başlandı , özel harekat devreye sokuluyor , valilere yeni yetkiler veriliyor , askeriye ile polisin ortak operasyon yapılması için gerekn düzenlemeler yapılıyor , pkk nın bitirilebilmesi için gereken hazılrlıklar yapılıyor ve bunun sonucunu ileriki günlerde göreceğiz
-----------------------------alo? alo? alo orasi akepe genclik kollari mi?
-
sniperscope bunu yazdı:
Hic birsey olmaz dostum.
Bunlar daha operasyon kelimesi telefuz edilince hemen irak'in iclerine cekiliyorlar.
Civarda bir kac tane iti kopugu birakiyorlar. harekat bittimi geri geliyorlar. 30 yildir bu boyle. Hem uzun sureli istihbarat ne demek? Onlarin kapmlarinin yerlerini guneydoguda yasayan 11 yasindaki veletler bile biliyor.
Harekat dedigin ustad gizli olur. Bir gece aniden indirirsin 10 bin tane parasutcuyu bunlarin kacis noktalarina.
Turkiye tarafindan da surersin 30 bin tane komando. Cembere alirsin. Yukaridan bombardiman yaparsin. Al sana 2 haftada biten bir pkk.
Simdi ustad, ben askermiyim? degilim. Subaymiyim? degilim. Harekat denilen zikkimin kokunu boyle olacagini ben biliyorsam demekki Genel Kurmay alasini biliyor. Degilmi? Evet.
O zaman neden Genel Kurmay boyle bir harekat yapmiyor? Cevap: Yapmasina izin verilmiyor.
-----------------------------paraşüt operasyonunda %70 zaiyatın yani 10000 askeri paraşütle atınca 3000inin savaşabilicek durumda olmasının başarılı bi indirme olduğunu biliyomusun. diğer 7000 asker bilmediği yerlere düşücek ayağını kalçasını kırıp yardım beklicek. hadi 5000 e 5000 olsun diyelim. yine öle kolay değil senin dediğin gibi.
-
yapılanların yerinde olduğu ve daha fazlasının gerektiği eşkiyayı temizleyene kadar savaşmaya devam edilmesi gerektiği konusunda herkes hem fikir sanırım, akpli ya da değil o yüzden boşuna tartışmayalım.
ancak saygıdeğer ampülcü arkadaşlar , elini vicdanına koyup düşünsün; kanına susamış can düşmanın dağın tepesine oturup sürekli seni tehtid eder askerlerini öldürürken ne bekledin kaç senelerdir aklın nerdeydi , işte sonunda savaş seçeneğine ya ss ya ss geldin , neydi o açılımlar bilmem neler?? en azından hataymış , düşman ile çiçekler böceklerle mücadele edilmezmiş diyebilirsiniz.
neyse zararın neresinden dönülse kardır , dileyelim ki savaş milletin gazı alınana kadar değil , her bir eşkiya cehennemin dibine yollanana kadar devam etsin.