Cehennemden Nasıl Kaçılır..(Tahribat Olarak Cehenneme Gitsek)
-
vAllaha dun aksam yatmadan once dusndum.dedim ki ulan bide cehenneme gidersen ne bok yiycem.harbi..matrak yapmıom.butun gun odun tası,yan...şimdi sevapta işlioz ama yaptıgımız her gunah için orada kalacaz..yani bayaa uzun bi sure :-P.on kapıı zebaniler tutsa yok kaçamız.ama belki holyone belki bir program yapar ve bizi kurtarır die dusndum.baska bir yontemse,şeytan tek.di mi..10 tane zebani olsa orda8ki daha fazladır)bineriz tepelkerine.o zmana kadar xaten 50.000 uyemiz olur...arka kapıdaki zebanilerin bize ulsamamsı için arka kapıa ddos atak yaparız,ne bilem denyo launch kullanmırız...yok buda olmadı..igren igrenc espriler yaparız adamları kacırtırız.bu da olmadı kefene bi kaç koli rusvet için alkol koyarız.ama nen iisi bunları dovmek Allah da bizi bunları dovdugumuz için sever.bizde kurtuluruz..
-
Geyik Bölümü'nün kapalı olmasının acısını burada çıkartıcaksınız illa ki!
Holy'i zebanilerin kovaladığını düşünmek baya ilginç Keza under'ın peşinde elinde 3 başlı mızrakla gelen bir zebani hoş bir görüntü olabilir.
-
ehu ehu..olm doveriz zebanileri.bizde ki odunlarla saldırırız..
-
Abü şimdi ben asıl şeyi düşündüm
Biz topraktan yapıldık?
cam neden yapılıyor topraktan nasıl?
Yakılarak?
Ee o zaman biz orda cam olacak böle tanesi 1ytl ye satılan biblolar gibi azrail eritip eritip camdan biblolar yapacak ehehe -
Adamın biri nerde eğilmiş bi kadın görse arkadan dalarmış.Bu böyle sürüp gitmiş.
Bir gün adam tam iş başındayken melekler onu yanına çagırmış bir daha yaparsan seni cehenneme göndeririz demişler. Adam tövbe etmiş bi süre. Bir gün adam otobüse binmiş önündeki kadın parayı düşürmüş almak için egilmiş ve adam dayanamamış. İş bitince puf diye cehenneme gitmiş. Kadın hamile kalmış ve çocukta aynı babası gibiymiş. Bir gün melekler onuda yanına çagırmış ve bir daha yaparsan seni de baban gibi cehenneme göndeririz demişler. Çocuk tövbe etmiş ama üç beş gün sonra dayanamamış ve puf diye cehenneme gitmiş. Çocuk bi bakmış cehennem buz gibi herkes donuyor.
Zebanilerin yanına yaklaşmış demiş ki:
-Ya cehennem dediğin yanar kazanlar kaynar burası neden böyle?
zebani cevap vermiş:
-*mına koyiim baban izin vermiyo ki eğilipte iki odun atalım! -
çok güzelmiş fıkra, teşekkürler...
-
Ula adam demis ya kefene rusvet olarak alkol koyduk die...Koptum orda adamlar napsın lan alkolu içipte yansınlarmı :DDD
-
:))))) Yorumlr güzel olmuş :) Gülmekle yetiniyom :)
-
baba zaten büyük ihtimal cehenneme gidices kim bilir kac milyon insan yaratıldı yani o kadar insan arasında ben şahsen cennete giricegime inanmıorm :D koprude sıkışık olur zaten (carpılıcas tovbe estagfurullah) en iisi direk cehennem baba orda zebanilerle tavla fln oynarız gecer zaman bedava solarium kızlar tarafndan bayag tutulur orası (Allah ım valla ciddi degilim sen icimi biliosun maksat eglenmek tovbee :P)baba 3000 dereceden faslaymış ole dioalr boru mu bea baba biz kacmak istiyces zebaniler izin vermicek bizde emir kuluyuz fln hay allah
-
tabanları yaglarız kacarız
-
Şimdi arkadaşlar çoğunuz hristiyan inançlarına göre düşünüyorsunuz işte şeytan var zebaniler var.Cehennemi onlar yönetiyor falan. Gerçği şöyle şeytan ve zebaniler cehennemde bizimle beraber cezalandırılacaktır.Şimdi işin geyik kısmına dönelim :D . Cehennemden kaçmak için ilk önce cehennemi bekleyen meleği kafaya almak gerekir.Bu melek camiasının nefsi olmadığı için zekice konuşmalarla kafaya almak gerekir.
Şimdi gidiyoruz meleğe diyoruz ki "ben burda kalıcıyım abi bi cennete götür bi bakayım sonra gene yanarım." tabi götürmek istemeyecek"hade lan sen kim kandırıyon "falan diyecek." Sen bilirsin burda cehennemde sırf yanan insanlar var gel beraber cennete gidelim hurilere bakalım" dedikten sonra. Melekte bir yumuşama yola gelme göreceğiz. İşte biraz daha sıyırın birşeyler."Bak su var orda bi serinleyelim geliriz falan diyin.
tamam şimdi girdiyseniz.sizi ordan kimse çıkaramaz oturun orda. :D:D:D kalkmayın.Kaldırmaya kalkarlarsa bir iki ayetle savunun kendinizi.
"her müslüman cehennemi bir kere tadacak sonra cennetten bir daha çıkartılmayacaktır." gibi vardı böyle birşey :D