Cek Kirdirma
-
bankaya değilde yaşar veya şirinoğlu factoringe git çatır çatır pazarlık et bankada pazarlık şansın olmaz bende kırdırıyordum 45 günlük çeki pazarlıkla 1200 tlye kırdırdım 83000 tl idi git abi çatır çatır pazarlık et
-
Peki bu kırdırılmaya çalışılan çekler karşılıksız çıkarsa çeki kıranlar ne yapıyor o zaman
-
Abdullah_CAN bunu yazdı
Peki bu kırdırılmaya çalışılan çekler karşılıksız çıkarsa çeki kıranlar ne yapıyor o zaman
cironu arkaya attıysan ayvayı yedın demektır ılk sana gelırler bısey alamazlarsa gıderler cek sahıbıne hoca yaşar faktorıng var faks cek dıger faktorınglerede faks cek hepsını karşılastır en uygun olanla pazarlık et yok su faktorıng su kadar yapıyor sızde yapın baskasına gıtmeyelım tarzında ındırırsın fıyatı
-
bi tanıdıga sorayım da ögleden sonra haber veririm sana.
-
çeklerin faturalı olması gerekiyor kırılması için
-
çek mi kaldı ya 2 telefonla para havale ediyosun
-
faturasız çek kırmazlar hocam buna dikkat et
-
Allura bunu yazdı
:D
-
Allura bunu yazdı
:}} Özel sektörde hala deli gibi çek dönüyor. Sebebi satın alınan ürünün örneğin 60 günde parasını kazandırması gibi belirli vadelerle borç karşılığı yada ürün karşılığı veriliyor. Çek candır, kullanmayı bilirsen ilk yardım simitidir.
-
Allura bunu yazdı
Bu arkadaş Avrupa'da yaşıyor sanırım :) Türkiye'de orta halli şirketinlerin çok sık kullandığı ödeme şeklidir.Küçük şirketlerde ise çek biraz daha azdır bu tarz küçük şirketlerde senetle alımda vardır.
Senet kaldı mı diye sorarsan ona da çok büyük bir EVET :)
Hiçbir şirket çok önemli değilse yada peşin alımda ciddi para bırakmıyorsa çek ile vadeli satın alma yoluna gider, bu ayrıca bir nevi sigortadır.Üründe/hizmette sıkıntı çıkarsa çekin bağlı olduğu hesaba ince ayarlar yapıp çeki tahsil ettirmeyeye uğraşır sorununu çözdüresiye kadar...
streetw1se tarafından 30/Eki/12 13:45 tarihinde düzenlenmiştir