Çelik Kasadan Anlayan Varmı?
-
Valla anlayan eden varsa
Çelik kasa , evrak için
Para sayma makinası, sahte para için
İyi olan modelleri paylaşırsa iyi olur
Up
-
-
HolyOne bunu yazdı
Bu arada neden kasa arıyorum söyliyim. Çok param olduğu için değil, bu ülkede bankada para tutmamak gerektiğini anladım.
Ekonominin çöküyor olması da önemli bir sebep tabi yarın ne olacağı belli olmaz.
Ama beni asıl uyandıran konu şu oldu.
bundan 2 sene kadar önce, babamdan kalan bi 300.000 tl kadar bi SGK borcu vardı. Ben de af çıksın da borçlar silinsin diye bekliyordum.
Neyse sonra bir gün bi baktım banka hesabıma e-haciz gelmiş.
Gittim icra memuru ile konuşmaya. Dedim ki şu hacizi kaldırın SGK affı çıkacak onu bekliyorum. Dedi ki olmaz. Peki dedim o zaman yapılandırın, herkese yapılandırıyor devlet bana neden haciz koydunuz?
Dedi ki ben bankada parayı bulmuşum neden yapılandırayım ki.
Hakkaten de bankada para olmasa çok daha iyi ödeme seçeneklerinden faydalanabilecekmişim. Sonra düşündüm de ben neden bankada para tutuyorum ki? Sadece gereksiz bir ekstra risk yüklüyor hayatıma.
Sonu böyle olmasın şeyhim ?
https://www.tahribat.com/forum/bisikletim-calindi---bulana-odul-verilecektir-247286
-
eengineer bunu yazdı
Bankada kasa kiralasan daha garanti olmaz mı?
ziraat bankası balgat şubesi soygunu
garanti diye bir şey yok, önemli olan neyin ne kadar riske edilebileceği
-
GodKlaus bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Bu arada neden kasa arıyorum söyliyim. Çok param olduğu için değil, bu ülkede bankada para tutmamak gerektiğini anladım.
Ekonominin çöküyor olması da önemli bir sebep tabi yarın ne olacağı belli olmaz.
Ama beni asıl uyandıran konu şu oldu.
bundan 2 sene kadar önce, babamdan kalan bi 300.000 tl kadar bi SGK borcu vardı. Ben de af çıksın da borçlar silinsin diye bekliyordum.
Neyse sonra bir gün bi baktım banka hesabıma e-haciz gelmiş.
Gittim icra memuru ile konuşmaya. Dedim ki şu hacizi kaldırın SGK affı çıkacak onu bekliyorum. Dedi ki olmaz. Peki dedim o zaman yapılandırın, herkese yapılandırıyor devlet bana neden haciz koydunuz?
Dedi ki ben bankada parayı bulmuşum neden yapılandırayım ki.
Hakkaten de bankada para olmasa çok daha iyi ödeme seçeneklerinden faydalanabilecekmişim. Sonra düşündüm de ben neden bankada para tutuyorum ki? Sadece gereksiz bir ekstra risk yüklüyor hayatıma.
Sonu böyle olmasın şeyhim ?
https://www.tahribat.com/forum/bisikletim-calindi---bulana-odul-verilecektir-247286
zaaaa xdxd
-
HolyOne bunu yazdı
Beyler bu şeyin iyisi nasıl seçiliyor? Elektronik mi yoksa mekanik mi almalı?
Mekanik, ses geçirmez, 4060 plakaya bazik kaynaklı, sekizli dişli mekanizmalı.
-
Bi dönem araştırırken aklıma yatan marka Yale olmuştu.
Yale YFM serisinin 4 boyu var ve ihtiyacına göre alabilirsin.
Bu ürünü tercih etmene sebep olacak şöyle sebepler var:
Tek seferlik işe yarayan bir şifre oluşturup sanki şifreyi girmişsin gibi açabilirsin. Bu da acil durum için 4 parmak değil de 5 parmak ile dokununca aktif hale gelen bir özellik.
Yine biri yanındayken kasayı açmak istiyorsan akıcı giriş ile şifreni görmesini imkansız hale getirebilirsin. Dummy şifre ile gerçek şifreyi algılayıp diğer girdiğin değerleri es geçiyor. Yani şifren 12345 ise sen 11372737-12345 girdiğinde kasa açılıyor.
Ayrıca şifre giriş ekranı normalde kapalı ama sadece sen aktif hale getirecek özel yöntem (belirlediğin parmak dokunuşları, 3-4-5 ya da diğer..) ile ekranı çağırabilirsin.
Matrix benzeri bir görsel ile sayı dizisi kullanıyor. Şifreleme çok güçlü.
Yangın ve deprem korumalarından bahsetmiyorum zaten.Evrakların ve takıların için ayrıca özel bölümleri var. Karanlık bölümleri otomatik aydınlatıyor.
Kilit kullanmıyor.
Güzel özellikleri var, bak istersen.
TiThousand tarafından 10/Ağu/22 13:40 tarihinde düzenlenmiştir