Celismek ... Underzero
-
sitede inanılmaz derecede yağcı oluşmuş:) ulen altı üstü bi yazı a.q aynı türte yazıyı Z-Chan yazınca adama Allahsız die küfür ediyosunz underezo yazınca yazıya bir makale gözüyle bakıyosunuz:)
Underezo sen bu sitede o yazıyı objektif bir şekilde değerlendiremezsin..
Konuya gelince O başlığı atan gazeticiye sormazlamı şeytan taşlarken Hac'da da insanlar ölümüyor mu?Bu adamların amacı ortamı germek. Gördün ne kadar akıllı olduklarını Müdür bey' den. Cumasını kıldı kendisi cenettlik adam orda ölen çocuklar ona göre cehenemlik.O kadar üstün bir adamki bütün olaylar bir halife gibi değerlenidrebiliyorlar. O adamı izleyen bir yabancı nasıl islama inansın a.q. Gerçek din düşmanları bunlar..Ne zaman kurtulcaz bu nesilden merak ediyorum..
-
Dina_Kaki
su mesajlar arasinda yagcilikla ilgili bi ornek goremedim, zchan in benzer dedigin yaziyi gormedim varsa linki paylasirsan sevinirim.
belki anlatis tarzindan dolayidir tepkinin ve tepkisizligin sebebi
-
Bu kanaat sadece bu gençlerin durumu için geçerli değil. Toplumumuzda farklı konularada bu tarz itamlarda bulunan binlerce yüzbinlerce insan var. Kimsenin dinini inancını eleştirmek bize düşmez birde kendi yaşantımızı gözden geçirelim Allah katında ne günahlarımız ne hatalarımız var. İnsan kendi nefsine vurmadan hareket ettiği yada konuştuğu zaman bu denli sapkın davranabiliyor. Bu itamları yazan, söyleyen yaratıkların inancı varda bizim yada o gençlerin yokmu, onlar hiçmi eğlenmemiş onlar hiç mi alkol almamış sütten çıkma ak kaşıkmı hepsi.
-
hey maşallah
-
Ya bende şu olaya ne kadar kıl oluyorum ya.
Sizin gibi düşünen insanların falan ortamında imam hatipliyim diyordum herifler 2 kere bakıyordu bir süzme ve ardından soğukluk,mesafe koyma falan triplerine giriyorlardı.Herkesi aynı zannetmeyin.
Edit: Artık ihl'li değilim.