Cem Yılmaz 2013
-
Bu adam cidden çok akıllı. Kendisi de biliyor il il gezip onlarca turne düzenleyip gösteriler yapsa sinemadan kazanacağını kazanmayacak. Sahne gösterisinin sinema haline getirildiğini başka yerde görmedim ben :)
-
DrKeworks bunu yazdı
bu aq'mun adamını bir türlü sevemiyorum...
bende öyle, çok gıcık bi adam. sırf cahil kalmamak için izliyorum.
-
ilk gün ikinci seans :)
yeni geliyorum..
sadece şunu diyorum :D bunu cidden kaçırmayın.
eski gösterilerinden çok farklıydı , harika gözlemleri anlatımı vardı..
sinemada olmama rağmen bile bitince millet ayakta alkışladı :D o kadar güzeldi.
2. bölümde gülmekten karın ağrısı çekiyorsunuz. dozajında bir bel altı var ama gerçekten çok güzel.
gidin !
-
cem yilmaz izlenir be usta. 7 de gidiyorum. gelince yorumumu yazarim buraya artik ...
edit: kesinlikle izlenmeli.tum salon gulmekten oldu harbiden ayakta alkisladi millet. çenem agrıyor :)
OldBoy tarafından 03/Oca/13 23:15 tarihinde düzenlenmiştir -
sağolsun beni iyi güldürdü . hala gülüyorum amk :D
-
şimdi geldim , izlerken nefes alacak zaman bulamadım gülmekten :D
-
camrip veya divx çıktığı anda paylaşırsanız, bizim içinde mükemmel olur
-
Cem yılmazı sevmeyen adamın şakirt olması lazım hacı.
Tengri tarafından 03/Oca/13 19:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Şafak Sezer'den başka komedyen tanımıyorum :D
Şaka lan şafak kim amkq
-
Dün gece gittim. Hemde kafam çok doluydu rahatlatmak için. Taze taze yazayım ;
Cem Yılmaz, yani komiklik durumunu söylememe gerek yok. Fakat ilk yarıdan sonra (arada) dedim ki Cem Yılmaz'da yaşlanıyor. Yani Bir tat bir doku, 2008'deki gösterisi, filmleri, reklamları... Bu iyi ama Cem Yılmaz'ın ortalamasının altında kalmış dedim.
2. yarı mı ? bunu dediğime pişman etti. Herif bir başladı tak tak tak .... Son 15 dakika full güldüm, krize girdim. Ellerim, yüzüm karıncalandı gülmekten.
---
Cem Yılmaz'ın bir yönü bana çok ilginç gelmiştir. Normalde sağlam adamların gözlemine dayanan ve profesörlerle tartışılacak konular ve cümleler. Yani söylediği herşey gerçek ve farklı bakış açısı var. Ama adama gülüyoruz. Yani ODTÜ rektörü aynı şeyleri söylese , tv karşısında oturup dinler not alırız. Bu herif söylüyor gülüyoruz.
İlk başta kadınları övdü (konuşmanın girişnde). Sonra kızların, erkeklere çok yüklenme olayı var ya ; aklınız fikriniz seks diye, heh işte onu öyle bir soktu ki... Kadın olsaydım yeminle erkeklere bakış açım değişirdi. Yani cinsellik olayının, cinsellik sorunlarının erkeklerde ne kadar içe dönük olduğunu anlattı herif.
Yani kadın adet döneminde 'gerginim üstüme gelme, alttan al' diyebiliyor. Fakat erkeğin cinsel bir sorunu olsa içine atıyor, susuyor. Kimse bilmesin istiyor. Harbiden çok trajik durum. HErif bunu öyle bir anlattı ki; son 15 dakika iptal. Gülmekten bir sürü espiri kaçırdım.