Cem Yılmaz Vs Cübbeli Ahmet Hoca
-
arkadaşlar link,e tıkladığımda şöyle bir yazı çıkıyor sorun nedir sizce ?
Ağa erişilemiyor
Google Chrome ağa erişimde sorun yaşıyor.
Bunun sebebi Google Chrome programının bilgisayarınıza izinsiz giren bir saldırgan sanıp İnternet'e bağlanmasını engelleyen güvenlik duvarı veya virüsten koruma yazılımı olabilir.Hata 138 (net::ERR_NETWORK_ACCESS_DENIED): Ağa erişilemiyor.Aşağıda bazı önerileri görebilirsiniz:
- Google Chrome uygulamasını güvenlik duvarınızda veya virüsten koruma yazılımınızın ayarlarında izin verilen programlara ekleyin. Uygulama zaten izin verilen programlar arasındaysa izin verilen programlar listesinden silip tekrar listeye eklemeyi deneyin.
-
Jubei bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bi sorun yok hocam başka tarayıcıdan bi dene istersen herşey net çalışıyo
-
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------seviştiği hatunları diyorum ben diğerlerini bilmem. yapıyorsa yapıyorum desin bişey demiyim diyorum ama adam sallıyorda sallıyor. videoda gayet net ne yaptıkları belli. montaj falan da değil. araştır internette
ha ayrıca adam düzgün konuşuyor fakat 99 depremini orda kafirler vardı ondan oldu şeklinde oldu vs. diyen birine de pek saygı duymam açıkcası. bu adamı pek anlayamıyorum
Bak kardeşim o konuşma 5 saatlik konuşma kesip biçip kesip biçip lafı o hale getirip adamı hapse attırdılar 2 yıla yakın hapis yattı o yüzden sonra, hapiste diyor avukat tuttuk en büyük avukatı, adam geldi bana dedi, bu iş çok yüksek yerlerden planlanmış seni ben bile kurtaramam demiş adam çekip gitmiş.. yani sen koltuğunda oturup ne biliyorsun?
Jet ski olayı, anlatim yüzmek sünnettir. Hanefi mezhebinde, göbekle diz kapağı arası erkek için, mahremdir, peki bu adam girdi denize? göbekle diz kapağı arası açıkmıydı ? resimlere bir bak bakim adam haşama giymiş diz kapağının altına kadar.. Bu 2. si ve oda bir komplo, bunu sürekli turnelere götüren adam bir bayram tatil yapalım diyor hoteli ayarladım diyor, götürüyor denize girelim diyor, kimse yok, sonra fotoları çekip 15 binliraya satıyor...
Kaset olayı ne ? Adam dini anlatıyor diye tehdit ediyorlardı aylardır, çıktı tvlerde yüzlerce kez söyledi, böyle böyle dedi inanana hakkım helal değildir dedi, ve diyor ki adam düşün ömrünü ilme adamış, EĞER DİYOR HAYATIM BOYUNCA birak filmi 1 kere bile zina yaptıysam İMANSIZ ÖLEYİM KAFİR OLARAK ÖLEYİM Diyor? sence ömrünü bir fiil ilme adamış adam bunu dermi yapmış olsa?
Sonra yapmış olsa, bunu yapanları mahkemeye verir mi ? adam mahkemeye verdi belge yayımladı sitesinde, kendi kendimi mahkemeye verdi? işte bu kadar safsatasınız. Haberden gördüğünüze, kayıttan izlediğinize inanın...
Ya bu tv o kadar kahpe ki, ben canlı örneğini yaşadım..
Ozan orhonmudur nedir o sevgilisiyle geldi, ben özel bir yerde çalışıyordum, el ele girdiler, bizim şirketin reklamını astılar bunların oturdukları yere, kamerada vardı, sonra bunlar kavga etmeye başladı rol icabı, müşterilere dediler bu sadace kayıt panik yapmayın.. neyse tabak çanak kırdılar, çekim bitti, olan bizim reklammımız olmuş oldu ve onların beleş yemek yemeleri, ve akşam ATV'De ozan orhon ve sevgilisi müthiş kavga etti canlı görüntüler diye millete izlettiler ve bende izledim traji komik bir olaydı... sen tutup bunlaramı inanacaksın araştırmadan etmeden 2 photoshop görüntüylemi yargılayacaksın..
Ama birimizin anasına babasına yapsalar, hiç kabullenmeyiz demi başkasına bok atmak kolay görmeden etmeden..
+ ben millete kafir oldu demedim dinle ilgili bir hususta alay edip gülünmesi insanı kafirliğe götürür dedim ince bir çıta var dedim sadece onu nüks ettim.
Burada cem yılmazla , teketek çekimin kesip biçip sanki birbirlerine cevap veriyorlar gibi yapmışlar yine, buda bir komplo işte, millette gerçek sanıyor... 2 sinide komple izledim.. -
bychaos bunu yazdı:
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------seviştiği hatunları diyorum ben diğerlerini bilmem. yapıyorsa yapıyorum desin bişey demiyim diyorum ama adam sallıyorda sallıyor. videoda gayet net ne yaptıkları belli. montaj falan da değil. araştır internette
ha ayrıca adam düzgün konuşuyor fakat 99 depremini orda kafirler vardı ondan oldu şeklinde oldu vs. diyen birine de pek saygı duymam açıkcası. bu adamı pek anlayamıyorum
Bak kardeşim o konuşma 5 saatlik konuşma kesip biçip kesip biçip lafı o hale getirip adamı hapse attırdılar 2 yıla yakın hapis yattı o yüzden sonra, hapiste diyor avukat tuttuk en büyük avukatı, adam geldi bana dedi, bu iş çok yüksek yerlerden planlanmış seni ben bile kurtaramam demiş adam çekip gitmiş.. yani sen koltuğunda oturup ne biliyorsun?
Jet ski olayı, anlatim yüzmek sünnettir. Hanefi mezhebinde, göbekle diz kapağı arası erkek için, mahremdir, peki bu adam girdi denize? göbekle diz kapağı arası açıkmıydı ? resimlere bir bak bakim adam haşama giymiş diz kapağının altına kadar.. Bu 2. si ve oda bir komplo, bunu sürekli turnelere götüren adam bir bayram tatil yapalım diyor hoteli ayarladım diyor, götürüyor denize girelim diyor, kimse yok, sonra fotoları çekip 15 binliraya satıyor...
Kaset olayı ne ? Adam dini anlatıyor diye tehdit ediyorlardı aylardır, çıktı tvlerde yüzlerce kez söyledi, böyle böyle dedi inanana hakkım helal değildir dedi, ve diyor ki adam düşün ömrünü ilme adamış, EĞER DİYOR HAYATIM BOYUNCA birak filmi 1 kere bile zina yaptıysam İMANSIZ ÖLEYİM KAFİR OLARAK ÖLEYİM Diyor? sence ömrünü bir fiil ilme adamış adam bunu dermi yapmış olsa?
Sonra yapmış olsa, bunu yapanları mahkemeye verir mi ? adam mahkemeye verdi belge yayımladı sitesinde, kendi kendimi mahkemeye verdi? işte bu kadar safsatasınız. Haberden gördüğünüze, kayıttan izlediğinize inanın...
Ya bu tv o kadar kahpe ki, ben canlı örneğini yaşadım..
Ozan orhonmudur nedir o sevgilisiyle geldi, ben özel bir yerde çalışıyordum, el ele girdiler, bizim şirketin reklamını astılar bunların oturdukları yere, kamerada vardı, sonra bunlar kavga etmeye başladı rol icabı, müşterilere dediler bu sadace kayıt panik yapmayın.. neyse tabak çanak kırdılar, çekim bitti, olan bizim reklammımız olmuş oldu ve onların beleş yemek yemeleri, ve akşam ATV'De ozan orhon ve sevgilisi müthiş kavga etti canlı görüntüler diye millete izlettiler ve bende izledim traji komik bir olaydı... sen tutup bunlaramı inanacaksın araştırmadan etmeden 2 photoshop görüntüylemi yargılayacaksın..
Ama birimizin anasına babasına yapsalar, hiç kabullenmeyiz demi başkasına bok atmak kolay görmeden etmeden..
+ ben millete kafir oldu demedim dinle ilgili bir hususta alay edip gülünmesi insanı kafirliğe götürür dedim ince bir çıta var dedim sadece onu nüks ettim.
Burada cem yılmazla , teketek çekimin kesip biçip sanki birbirlerine cevap veriyorlar gibi yapmışlar yine, buda bir komplo işte, millette gerçek sanıyor... 2 sinide komple izledim..
-----------------------------e tabi verir mahkemeye. adamın sex filmi var bildiğin. adamlar buna şantaj yapıyorlar para istiyorlar bu kabul etmeyerek böyle bana şantaj yapacaklar şu olacak bu olacak diyor siz de yediniz. ben bok atmıyorum adama düzgün konuşuyor dedim farkındaysan ama sevişmiş işte adam. böyle bir şeyin kabul görmeyeceği için -kendini dinleyen birçok kişi var sonuçta- böyle yedirmiş millete.
cem yılmaz olayı sadece eğlence için gerizekalılar haricinde birbirlerine cevap verdiklerini düşüneceklerini sanmıyorum insanların. cahil ise o başka.
-
BU memleketin safı ve malı bitmez onlar var oldukça da Cüppeli gider Takkeli gelir, Takkeli gider Sakallı gelir...
Ağzı laf yapan herifi İLİM ile uğraşır yaptılar ya helal olsun diyorum başka da bişey demiyorum!!!
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Jubei bunu yazdı:
-----------------------------bi sorun yok hocam başka tarayıcıdan bi dene istersen herşey net çalışıyo
Valla birde sen bak ben bi halt anlamadım neden böyle olduğu konusunda ?
http://oi52.tinypic.com/1zn0tjb.jpg -
bychaos bunu yazdı:
İnşALLAH bunu yapanlarda gülenlerde kafir olmaz.
Çok tehlikeli bir konu bak neleri birleştirmişler neleri kesip biçmişler.
2 sinide full'ünü izledim hiç birbiriyle alakalı olaylar yok bu sadece fox tv nin....
Size bir örnek vereyim.
Bir imam selamı geç verdi namazda, biri kalkar sağ kulağından çeker sağa selam verdirir sol kulağından çeker sola selam verdirirse bunu yapan kafir olur buna gülende kafir olur diyor.
Çizgi bu din çizgisi bu ona göre davranın eğer müslüman iseniz ha değilseniz o ayrı. ama ben seni daha farklı biliyordum hassas biliyordum senin ağlaman lazım bu duruma..
Neyse kolay gelsin.
-----------------------------ygs deki fil sorusunu sen mi hazırladın ?
-
pr_x71 bunu yazdı:
bychaos bunu yazdı:
2 sinide full'ünü izledim hiç birbiriyle alakalı olaylar yok bu sadece fox tv nin....
Size bir örnek vereyim.
Bir imam selamı geç verdi namazda, biri kalkar sağ kulağından çeker sağa selam verdirir sol kulağından çeker sola selam verdirirse bunu yapan kafir olur buna gülende kafir olur diyor.
Çizgi bu din çizgisi bu ona göre davranın eğer müslüman iseniz ha değilseniz o ayrı. ama ben seni daha farklı biliyordum hassas biliyordum senin ağlaman lazım bu duruma..
Neyse kolay gelsin.
-----------------------------Kafir olmak o kadar kolay değil.Cübbelinin yediği haltları bi izle önce :)
-----------------------------kafir olmak çok kolay. en ufak din konusuna gülen dinden çıkıyor imandan çıkıyor. istediği haltı yesin dedikleri doğru olsunda cezasını kendi çekecek
-
bychaos bunu yazdı:
Size bir örnek vereyim.
Neyse kolay gelsin.
Bu kafaya nasıl ulaştığını gerçekten merak ediyorum. -
aref bunu yazdı:
Bu kafaya nasıl ulaştığını gerçekten merak ediyorum.
Ulaşmayımı deniceksin ?
Ben burada o kişi bu kişi demiyorum ki, millet neresinden anlıyor.
Ben diyorum din konusunda aley etmek hafife almak gibi konularda insan dinden çıkar, ha bunu paylaşan müslümansa , ve buna bilmeden gülenlerde varsa, belki yanlış yaptık deyip bir yüzleri kızarır bir kendilerine gelirler diye yazdım...
Kimseyede kafir oldu falan demedim, 1 cümle kafir oldu yazmadım inş kafir olmazlar dedim çünkü bu dini bir mesele.Ve bizim halkımız bunu çok yapar..
Getir içkiyi, günahı benim olsun içelim hadi, yok içki içiyorsun günah der, ya ne günahı günah sevap işliyorum der şakasına diyorum sanar ama, adam çıkar dinden haberi bile olmaz.
Ben ona nisbeten bir örnek verdim birde kıssa koydum altına, kaldıramayan anlamayan devam etsin milleti ne gerdi ki ?
Ben burada müslüman kardeşlerimiz izler yanlışlıkla güler onlarda alet olur bu işe diye bir uyarı yaptım ha adam kafirse zaten izliyorsa gülüyorsa çokta.........
Anlatabilmişimdir umarım...