folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cem Yılmazın Yahşi Batısından İlk Kareler

Cem Yılmazın Yahşi Batısından İlk Kareler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    nah buraya yazıyorum rekor kırar en az 7 milyon...

Merhabaaaaa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    ben iki imzayı görüce şüphe etmem bir sinan çetin plato film iki cem yılmaz.

Konumu silenlere inat kürdüm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HacKeR_tr
    HacKeR_tr's avatar
    Erkek
    Cem yılmaz varsa gerisine gerek yok zaten adam biliyor işini atmosyon değil ki Recip ivedik qibi olsun

Hatalarımla varım, hatta hatasızlıkla gurur duyacak kadar alçalmadım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    sanırım osmanlı devletinden bi şekilde vahşi batı topraklarına düşen bi türkün hikayesi olacak. son samuray filmi vardı bu da en son kovboy hesabı bunu yetiştirirler hakiki kovboy olup çıkar falan filan...

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blitz
    Blitz's avatar
    Erkek
    iyi kötü çirkine takacağa benziyor :) ( bu arada izleyin güzel filmdir :) )

validen
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek
    Cem Yılmaz yapacak da komik olmayacak mı yani =)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

wert bunu yazdı:
    -----------------------------
    bulana 20 $ ödül iimiş :D

:D benimde dikkatimi o çekti her rol yakışıyo bu adama 8 yaşından beri bütün gösterilerini kaçırmadan izlemişimdir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrecks
    wrecks's avatar
    Erkek
    Cem Yılmaz ı tanımlamak gerekirse gerçekten çok farklı bir komedyen... Onun esprilerinde hemen jeton düşmüyor biraz düşünmek gerekiyor güldüren espride burda meydana çıkıyor zaten " gonuşma lan, orama goma burama go " bu türlü salakça şeylere gülenler de var tabii. Cem Yılmaz ı tek geçerim ben :)

Yarabbi ben düşmanlarımı yenmeğe kadirim, sen beni dostlarımdan koru.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    abi arogda 9 milyon dolar harcamız şimdi bütçeyi düşürcekmiş, recep ivedik 1.5 milyon dolar harcamış.Yani aradaki olayı anlamıştır cem yılmaz

Sadece gider bakımından karşılaştırılabilir filmler zaten ikisi yoksa başka hiçbir şekilde kıyaslama bile yapılamaz.Şahan film yapmıyor,ticaret yapıyor ! Cem Yılmaz sa sinema tutkunu bir insan İlk gerçekçi uzay filmimizi yaptı adam var mı ötesi ? Ama gelgelelim sokaklarda aylak aylak dolaşan ivedik tiplemesi de aynı ilgiyi gördü,ne masrafı var ne bişe.. sittin sene 1,5 milyon dolar tutmaz değil şimdiye kadar çektikleri bundan sonra çekeceği tüm seriyi toplasan bu gidişle daha fazla masraf yapmak istemeyeceğini düşündüğüm için 64 kısım tekmili birden 1,5 milyon dolar tutmaz.İŞTE BU YÜZDEN;Amacı gülmek olan recep ivedik'e gider,hem gülmek hemde sinema sanatı görmek isteyen,desteklemek isteyen bu sanatı, cem'e..

Troubles'll come & they'll pass
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:
    zumsuk bunu yazdı:
    abi arogda 9 milyon dolar harcamız şimdi bütçeyi düşürcekmiş, recep ivedik 1.5 milyon dolar harcamış.Yani aradaki olayı anlamıştır cem yılmaz

Sadece gider bakımından karşılaştırılabilir filmler zaten ikisi yoksa başka hiçbir şekilde kıyaslama bile yapılamaz.Şahan film yapmıyor,ticaret yapıyor ! Cem Yılmaz sa sinema tutkunu bir insan İlk gerçekçi uzay filmimizi yaptı adam var mı ötesi ? Ama gelgelelim sokaklarda aylak aylak dolaşan ivedik tiplemesi de aynı ilgiyi gördü,ne masrafı var ne bişe.. sittin sene 1,5 milyon dolar tutmaz değil şimdiye kadar çektikleri bundan sonra çekeceği tüm seriyi toplasan bu gidişle daha fazla masraf yapmak istemeyeceğini düşündüğüm için 64 kısım tekmili birden 1,5 milyon dolar tutmaz.İŞTE BU YÜZDEN;Amacı gülmek olan recep ivedik'e gider,hem gülmek hemde sinema sanatı görmek isteyen,desteklemek isteyen bu sanatı, cem'e..

abi orası tartışılmaz bi yerde okumuştum cem yılmaz bütçeyi kısıyor falan diye onu yazdım.Yoksa hala diyorum cem yılmaza bok attılar gora için fakat cem yılmazın çektiği o uzay filmini o teknoloji ile çekebilecek kaç tane yapım var Türkiye de ? 

Toplam Hit: 3413 Toplam Mesaj: 25