Cem Yılmazın Yeni Filmi Hakkında Düşünceleriniz ?
-
Şunu ne yazık ki kabullenemiyoruz, "Cem Yılmaz komedyen değil mi güldürsün o zaman, zaten twitterda da güldüremiyor hani komikti?"
Adam zaten stand-up yapıyorum filmlerimde belli bir konu üstünde yaşanmışlık ve dram üstünde ufaktan mizah yapmak istiyorum diyor. Hokkabaz'a millet kötü diyordu neden diyordum hiç gülmedik diyorlardı. Adam her bokta güldürmeli çünkü komedyen ve dram yapamaz. Bırakın yapsın.
Ben şahsen öyle filmlerini daha çok seviyorum.
-
cem yılmaz ile şahan'ı aynı cümle içinde kullanarak hakaret etmeyin pls
-
tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ama bu adamın hokkabaz herşey çok güzel olucak gibi yapımlarıvar onlara tırtdeyip arog yahşi batı gibi filmlerini beğenmekte amma değişik bir zevkmiş yav :)
-
Cem yilmaz filmleri iyide kotude olsa izlenir mesela nuri bilge ceylanin odullu filmini hic sevmedim oyle filmler haz vermiyo bence her filmde sanat aranmamali hatta sanat yonu on planda olan filmler tirt oluyor genelde
-
griffin bunu yazdı
Cem yilmaz filmleri iyide kotude olsa izlenir mesela nuri bilge ceylanin odullu filmini hic sevmedim oyle filmler haz vermiyo bence her filmde sanat aranmamali hatta sanat yonu on planda olan filmler tirt oluyor genelde
Hocam o biraz nasıl baktığınla ve neyi anlayabildiğinle alakalı bir durum. Hangi gözle izlediğinle, beklentinin ne olduğuyla alakalı bir durum. Zaten her film herkese hitap etmesi maksadıyla yapılmıyor. Bu sebeple herkesin aynı tadı alması olanaklı değil. Ama anlaşılmayan şeyin de kaba saba yorumlanması örnekteki gibi olanaklı görünüyor.
-
Pek yakında'yı çok beğenen biri olarak bu film olmamış gibi geldi. Fragmandan öyle hissettim ama tamamını izleyince fikrim değişir belki.
-
pablo escobara benzeten bir tek benmiyim :)
-
Dos_Attach bunu yazdı
pablo escobara benzeten bir tek benmiyim :)
bende benzettim :)
-
komik lan işte, dünyada bile jim carrey' den sonra çıkan komedi filmlerinin 99% ı tırt.
-
Beni twitter da engellediginden dolayi kendilerini sevmiyorum.
Laf sokulmasini kaldirmayan ve espri yaptigina inanan insan evladi.