Cennet Papağanı
-
Forumda besleyen var mıdır bilinmez ama cennetime eş arıyorum... Müridler tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.
MOD: Konu neden iş-güç-ticaret bölümünde?
-
hocam bende var dişi ama seninki erkek mi dişi mi anlamadım
-
sokoban bunu yazdı
hocam bende var dişi ama seninki erkek mi dişi mi anlamadım
hocam kuyruğu sivri gelio sanırım erkek şu sıralarda kur zamanı
-
ibne poz vermekle yetinmemiş bir de gülümsemiş :B
-
ExcaliburTBT bunu yazdı
ibne poz vermekle yetinmemiş bir de gülümsemiş :B
abisi evin paşası oldu velet :)
-
Bende 2 çift Jumbo muhabbet var
Bu linke bak belki bulundugun yerde üretici vardır , yoksa da petshopdan alacaksın mecbur.
http://www.muhabbetkusu.com.tr/yurtici-ureticilerimiz/muhabbet-kusu-uretici-listesi-16981.html -
JuMaN bunu yazdı
Bende 2 çift Jumbo muhabbet var
Bu linke bak belki bulundugun yerde üretici vardır , yoksa da petshopdan alacaksın mecbur.
http://www.muhabbetkusu.com.tr/yurtici-ureticilerimiz/muhabbet-kusu-uretici-listesi-16981.htmlbakıorum hocam sağol
-
Hocam almayı düşünüyorum bende. Arkadaş olsun diye ne dersin sence alayım mı? Yabani falansa almıyim hiç.
-
Huerfanos bunu yazdı
Hocam almayı düşünüyorum bende. Arkadaş olsun diye ne dersin sence alayım mı? Yabani falansa almıyim hiç.
Hocam bunlar cins olarak muhabbet gibi hemen alışmıyorlar. Ancak doğru adımları atarsan (nette mevcut) evin yaramaz çocuğu oluyorlar. Sabahları çok erken uyanıp herkesi uyandırma özellikleri var bu bizim için sorun değil ama bazıları için sorun olabilir... Çok akıllı hayvanlar konuşma özellikleri pek yok 10 kelime falan uzun ömürlüler iyi bir bakımla...
Aklına takılan bişi varsa sor yine...
-
Süper yaratıklar yav bide bunların turkuazı car grimsi bak ondan al süper ınlar. Ben bundan büyüttüm ürettim sonrada sevda ve cennet kırma yapmaya calıstım canlı yavru alamadIm, super birtane dilim vardı 4 tane yumurtluyodu hey gidi
hocam bunlar cok zor anlaşılıyo ben deneye deneye buldum bunları tünerken bakıcandın internette mevcut gotograflatı, ama bagzrn ayrılamıyolar dişisi erkek gibi oluyo erkegi dişisine benzemiyo aama dişisi erkegine benzer
birde dişi biraz daha büyük oluyo nedense.
sorun olursa yardımcı olmak isterim
eş seçiminde en çok alıcagın kuşun hareketli olmadına fikkat et boyle yerinde dutamasın kafese tıkladıfında ödü kopsun gürültücü olsun bu muhabbet kuşunda geçerli olan kuralların hepsı geçerlidir
yavru alırsanda çok yapman gereken var
yazım hataları için kusura bakma telefondan yazıyorum
-
Bi ara bende besliyordum bundan.Evde ne kartonpiyer kaldi ne perde.
çok yabani hayvan,ben tavsiye etmem