Cennette Bayanlara Ne Verilecek?
-
TheWorm bunu yazdı:
-----------------------------
diğer taraf die bişe yok ölcen tkrar doğcan :F
Yorumunu okurken yarısında tam "ağzını öpeyim" diyecektim ki sonunu görünce "hadi la ordan" dedim :D -
VIGILANTE bunu yazdı:
TheWorm bunu yazdı:
diğer taraf die bişe yok ölcen tkrar doğcan :F
Yorumunu okurken yarısında tam "ağzını öpeyim" diyecektim ki sonunu görünce "hadi la ordan" dedim :D
muhaha :F iiki sonunu da yazmışım yoksa öpülüoduk mnasikiyim :E -
Allahım Yarabbm ne biçim konu bu???????
Kadınlara ne verilecek çok iyi biliyom da neyse... :D
Şimdiden pezevenkliğe başlayalım
-
çok cübbeli ahmet izliyorsun :P
-
arkadaşlar hatırladığım kadarıyla yazıyorum tam bilen varsa kusura bakmasın düzelte bilir.:)
adamın biri; birçoğumuz gibi namaz niyaz bilmezin tekiymiş, eşi ise tam tersi beş vakit mamazını kılan abdesinde namazında biriymiş.adam bir gün nasıl ettiyse nereden ve nasıl kafasına estiyse işte cumaya gitmiş orada imamın vazında size cennette huriler verilcek işte huriler şöyle huriler böyle diye anlatmış.
akabinde ve devamında kadınlara ise nuriler verilcek demiş nurilerde şöyle böyle diye anlatınca.bizim adamın aklına gelen ilk şey karısı olmuş.bunu kendine yediremesede orada (camide) birşey diyememiş.sonra akşam olup evine geldiğinde karısını namaz kılarken görmüş.
-kadını görür görmez bir tekme kalk a.q karısı çok namaz kılıpta oteki tarafta başıma orospumu olucan dimiş :):)
-
NuLL29 bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar hatırladığım kadarıyla yazıyorum tam bilen varsa kusura bakmasın düzelte bilir.:)
adamın biri; birçoğumuz gibi namaz niyaz bilmezin tekiymiş, eşi ise tam tersi beş vakit mamazını kılan abdesinde namazında biriymiş.adam bir gün nasıl ettiyse nereden ve nasıl kafasına estiyse işte cumaya gitmiş orada imamın vazında size cennette huriler verilcek işte huriler şöyle huriler böyle diye anlatmış.
akabinde ve devamında kadınlara ise nuriler verilcek demiş nurilerde şöyle böyle diye anlatınca.bizim adamın aklına gelen ilk şey karısı olmuş.bunu kendine yediremesede orada (camide) birşey diyememiş.sonra akşam olup evine geldiğinde karısını namaz kılarken görmüş.
-kadını görür görmez bir tekme kalk a.q karısı çok namaz kılıpta oteki tarafta başıma orospumu olucan dimiş :):)
-----------------------------koptum :):):)):):):)
-
NuLL29 bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar hatırladığım kadarıyla yazıyorum tam bilen varsa kusura bakmasın düzelte bilir.:)
bende bunu duymuştum.. bu konuyu müritlerede bir sorayım dedim... -
Böyle bir konuda niçin geyik yapma ihtiyacı duydun anlamadım...
-
Böyle konuları geyik başlığı altında tartışmamak lazım bence
-
benim aleti verirlerse mutlu olucaklarına inanıyorum..