Cep Bilgisayarı Tavsiyesi
-
hacılar selam, şimdi bana cep bilgisayarı lazım, ne gibi özellikleri olmalı, mesela, pdf halindeki ebooklarımı notlarımı videolarımı, rahatca okuyabilir acabilir
olmalı, email internet falan onlar olmalı, usb girişi olmalı
mesela bu sagem spiga varmış, bundan daha küçüğü varmı, internette hem blackberry gibi telefonlar cıkıyor arama yaptıgımda, bu telefonlar hakkında hiç
bilgim yok acaba bu telefonlar istediğim şeyleri bana sağlıyabilir mi
http://www.youtube.com/watch?v=QFZYmeIJCxU
Ek olarak bu linki nasıl video yapıyoruz :(
-
bütçen ne kadar
-
taksitle kredi kartıyla almayı düşünüyorum, 1300 liraya kadar olabilir
-
umid m1 (sagem spiganın aynısı)
-
sir bunu yazdı:
-----------------------------
umid m1 (sagem spiganın aynısı)
-----------------------------hacı sagem galiba umidi alıp kendi ismini vuruyor mus, sagem güzelde daha küçügü olsa, biraz daha cep boyutu cok güzel olucak
-
hocam istediğin özellikleri smartphonelar çok rahat karşılar boşuna cep bilgisayarı diye kasma bence parana yazık.
-
pixel bunu yazdı:
-----------------------------
hocam istediğin özellikleri smartphonelar çok rahat karşılar boşuna cep bilgisayarı diye kasma bence parana yazık.
-----------------------------varmı peki bu en iyisidir diyecegin, yada daha kullanıslıdır diyecegin marka model?
-
htc desire, her ihtiyacını karşılar,artar bile.
-
desire iyidir tabiki ama senin söylediğin ihtiyaçları 5800 bile çok çok rahat karşılar sen daha iş odaklı kullanacaksın anladığım kadarıyla ben kendime samsung galaxy 551 almayı düşünüyorum klavyesi de var fazla e posta yazıyorsan daha iyi olur hem android işletim sistemi
-
hacı aslında benim amacım, tüm mühendislik dökümanlarımı yanımda bulundurmak, mühendisim, fabrikada her türlü kitap lazım oluyor, formüller falan, bende
kitapları yanımda e-book olarak bulunduracam, ne kadar dokümanım varsa hepsi cep bilgisayarında olucak, videolar, usb girişi falan, icabında hemen not defterine
kayıt alabileyim, bu telefon bilgisayarlar güzelde, bilmediğim için şuan kafamda tek sorun, pdfleri kolaycak görüntüleyebilecek miyim?
-
Hocam pda'ylarda HTC'den şaşma. HTC diamond 2 de ihtiyacını karşılar HTC Touch'da.
Eminim memnun kalıcaksındır.