Cep Nosunu İsmini Soy İsmini Bildigim Kişinin Ev Adresini Nasıl Bulurum ?
-
arkadaşlar benim manitaya rahatsız eden biri war şimdi noyu aldım kim oldugunu buldum isim gönül keleş çıktı şimdi XXXXXXXXXXXXX noda bu ben peki ev adresi yada ev nosunu nasıl bulurum bir fikri olan warmı acaba
@forumda numara verilmez
-
amcan dayın yoksa imkansız yada gizli bi ajan tanımıyosan
-
Milletin Telefon Numarasını Nden Verıyosn Lem Forumda.
-
bende senin durumundayım bi elemanın teli var isim soyisim var ama ev adresi ?
-
soy ismi tehlikeli dikkat et :D
savcılıga git ama illaki ben halletmeliyim diyosan onu bilemem :D
-
aslında 118 den arar sorarım ama buseferde o isimde kayıt yoksa :D offf warya delirdim ya
-
118 artık yok hemde 118 arasanda gostermezler o sabit hatlar için...
-
rahatsız eden sapığın bi erkek olduğunu ve gönül karısının adına çıkarılan bi hattı kullandığını tahmin edşyorum::. büyük ihtimal bu gönül karısı ..sapığımızın annesi olabilir ..eğer öyleyse ev telefonlarında gönül karısı üzerine kayıtlı olması ihtimal .::şimdi yapman gereken 118'den bu karının ev nosunu öğreniyosun .::telekomun siteye tel nosunu yazıp ev adresini buluyosun ..eve gidiyosun kapıyı ya gönül karısı açıyo yada asıl sapığımız 17-20 yaş arası erkek çocuğu ..sonrası sana kalmış::.
NoT: 118 servis nosu değişmişti ..5 haneli bişi olmuştu hatırlamıyorum ama mühim deil ..telekomun sitesinden de bakabilirsin :) -
Bence manitan hattini degistirsin..Sorun cözülür..Siktir et ugrasma..
-
zaten hat degişecek hertürlü kurtuluşu yokta ben arayana taktım bir kere
-
11811 118 in yeni nosu bide bnm hilal keleş die bi arkadaşım var akrabası olmasın:D