folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cep Numaraları Satılabilirmi?

Cep Numaraları Satılabilirmi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Ssativa bunu yazdı:
    -----------------------------

gecenlerde gandi bizim memlekete gelmisti.sabit tel caldi actim gandi kemal halka seslenecek falan filan...tak kapadi.senin gibi yavsaklar satiyor numaralarimizi reklam propaganda stres her nane oluyor.

Peki Arkadaşım senin gibi adamlar nie sağa sola veriyo o zaman telefonunu, Vermeyin dikkat edin arkadaşım. Benim nie telefonum kimsede yok bana nie mesaj

gelmiyo. ?? Siz dikkat edin başkalarına suç bulacağınıza.. telefona bi reklam gelse gerçek olsa ve bu reklam

deselerki rastgele siz kazandınız gelin alın o zaman süper olur dimi ??

Asıl ben sizin gibi adamları anlayamıyorum ? Çok derdin olursa mahkemeye ver.. Zormu ??

Helal olsun adama sat ulan nasıl satıyorsan. Milletin kerizliğinden bizmi mesulüz..

Çuvaldızı önce kendinize sonra bi başkasına batırınız arkadaşlar.

Ki adam soru sormuş bu tepkileri nie veriyonuz siz ben bunu anlamıyorum...

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

Zxone bunu yazdı:

Ssativa bunu yazdı:

gecenlerde gandi bizim memlekete gelmisti.sabit tel caldi actim gandi kemal halka seslenecek falan filan...tak kapadi.senin gibi yavsaklar satiyor numaralarimizi reklam propaganda stres her nane oluyor.

Peki Arkadaşım senin gibi adamlar nie sağa sola veriyo o zaman telefonunu, Vermeyin dikkat edin arkadaşım. Benim nie telefonum kimsede yok bana nie mesaj

gelmiyo. ?? Siz dikkat edin başkalarına suç bulacağınıza.. telefona bi reklam gelse gerçek olsa ve bu reklam

Asıl ben sizin gibi adamları anlayamıyorum ? Çok derdin olursa mahkemeye ver.. Zormu ??

Helal olsun adama sat ulan nasıl satıyorsan. Milletin kerizliğinden bizmi mesulüz..

Millete ne yada özel firmalara ne ki benim numaramdan istediğim yere veririm. Keyfim bilir kimsede ben istemeden beni arayıp bana reklam dinletemez. Benim istemedigim bana sürekli gelen her mesaj spam dır.O da suçtur. Çuvaldızı batırınca sonuç bu çıkıyor. Mahkemeye ver demesi kolay zaten onca dava varken bununla uğraşıcaklar. Ha şu olabilir bak bana reklam dinletir karşılığında 1 dk bedava görüşme hizmeti verir seve seve dinlerim.

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

fivestar bunu yazdı:

Zxone bunu yazdı:

Ssativa bunu yazdı:

Millete ne yada özel firmalara ne ki benim numaramdan istediğim yere veririm. Keyfim bilir kimsede ben istemeden beni arayıp bana reklam dinletemez. Benim istemedigim bana sürekli gelen her mesaj spam dır.O da suçtur. Çuvaldızı batırınca sonuç bu çıkıyor. Mahkemeye ver demesi kolay zaten onca dava varken bununla uğraşıcaklar. Ha şu olabilir bak bana reklam dinletir karşılığında 1 dk bedava görüşme hizmeti verir seve seve dinlerim.

İstediğin yere vereceksen arkadaşım burayada versene şimdi imzana ekle yada :))

Listeyede ekliyim bi kişi artar...

Varmı böle bi zihniyet ya bu işin kurdu olan adamlar varken sen nasıl dersin istediğm yere veririm banane  dersin dersen buda beni ırgalamaz kusura bakma.

Madem o kadar önemli bende sağa sola vermeseydi derim bu işi yapıyorsam ki yapmıyorum..

Sen hiç yapmadın mı adamın rapid,hotfile kullanmadın mı ? bu ne peki ...

Yada hiç arkadaşından kopya çekerek geçmedin mi bi başkasının üzerinden geçinmedin mi yani

Bırak insanlarda geçinsin o zaman. sende dikkatli ol her yere numaranı verme

verirsende bu nerden çıktı diye sorgulama..

Çuvaldızı kendine batırmış olsaydın bu yorum şöle olurdu.

Haklısın dikkat etmek lazım....

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

sen antivirüsünü crackli kullanacaksın ofis yazılımıda yanı  bırak onu es geçtim işletim sistemin bile lisanssız sonra burada gelip ahlak ahkamı keseceksin. Geçeceksin o ayakları hoca. Kardeşimin elinde okadar numara olsaydı ilk ben satmaya teşvik ederdim. olsada  keşke satsa. 

Deyinmek istediğim nokta gerçekten böyle bir paylaşım olmuş olsaydı bence  üstün hizmet madalyasını hak ederdi çünkü bu  TBT nin doğasında olan bir şey. Sen ayda yılda bir gir buraya katkın olmasın anca eleştir  muhalefetin yaptığı gibi boş boş post kasın işiniz gücünüz yok zaten. 

ekleme : Bu arada  önce karşındaki insanla diyalog kuracaksın, ön yargılı ve sabit fikirli olmayacaksın yaşın almış gitmiş ama dinlemesini ve okumasını öğrenememişsin. Eğer hukiki bir yaptırımı varsa bunu güzelce yazabilirsin, aşağılama filan argo kelimeler filan ayıp  yakıştıramadım.

Mevzu derin | Papikolas Planet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

herkes sütten çıkma ak kaşık olmuş bakıyorumda..kendi elinizde olsa bakalım düşünecekmiydiniz bunları...satılabilir mi diye sorulmuş etik mi değil mi diye değil.orası ona kalmış,sizin haddinize değil

Toplam Hit: 2562 Toplam Mesaj: 16