folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Cep Tel, Ekran Vs Tamiratına İhtiyaç Duyanlar..

Cep Tel, Ekran Vs Tamiratına İhtiyaç Duyanlar..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

lg g2 ekranı lazım oldu bi arayım bakalım.

fiyat alırsan bi yazsana hocam.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek
    eyuperol bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    eyuperol bunu yazdı

Yeni konu açacaktım bende birşey sormak için ama bu konu şuan güncelde olduğu için vazgeçtim buradan sorayım.

Kardeşim erzurumda okuyor telefonunu düşürmüş dokunmatiğin altındaki, içerideki ekran kırılmış. yani dokunmatikte sorun yok, görüntü veren yerde problem var.

Telefon Samsung Galaxy J1 Ace . Telefoncu bunun ekranına 250 tl fiyat istemiş, ben o telefonu geçen yıl bu zamanlar kıbrısta 300tl ye almıştım.

Bu konu da Erzurumda bana hem fiyat hem de güven yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı?

Eğer erzurum olmaz ise kargo ile gönderip yaptırabileceğim güvenilir ve uygun fiyatlı olan bir yer önerir misiniz?

internette ekranlara baktım 40-50 liradan başlıyor, yakında olsa kendim değiştirirdim ama uzakta olduğundan değiştirmede sıkıntı yaşayabilme ihtimalime karşı kendim değilde sizden yardım istiyorum

40-50 liraya nereden baktın hocam ? İç ekranın kırılması önemli değil panel komple değişecek. O telefonun ekranıda en ucuz 200 lira Türkiye'de. Telefoncu 50 lira işçilik istemiş anladığım kadarıyla.

Amoled ekranlı telefonların en kötü tarafıda bu. Satsan para etmez cihazların ekranı kendinden pahalı.

bir telefoncu kadar çok telefon bilgim yok hocam . biraz araştırdım tabi yanlış şeylere bakmadıysam aşağıdaki ekranlar olmalı

link1 link2  link3  link4  link5 .

tabi böyle fiyatlı olanıda var link6  anlamış değilim

Bendeki tel  tam olarak j100 mü ya da j110 mu onu bilmiyorum tabi, sanırım sizin dediğiniz gibi fiyatı farklı yüksek olan bendeki tel.

Kazasker1'in verdiği numarayı aradım adamla görüştüm, dokunmatik sağlam mı çatlak felan değil dimi diye sordu. Sağlam olduğunu söyledim bu durumda  dokunmatiği çıkartıp sadece ekranı takarim bu 80 tl olur, şayet bu işlemi yaparken dokunmatik kirilirsa ikisi birlikte 140tl olur dedi. Bulunduğum yerde Bir kaç yer var soracağım ondan sonra karar vereceğim gönderip göndermeme konusunda

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
Toplam Hit: 4787 Toplam Mesaj: 24
tel ekran tamirat cep