Cep Telefon Önerisi
-
arkadaşlar ben
gps 3g wifi ve en önemlisi tuş takımlı bi telefon arıyorum önerebileceginiz modeller varmdır ?
-
ElizaBeTH bunu yazdı
arkadaşlar ben
gps 3g wifi ve en önemlisi tuş takımlı bi telefon arıyorum önerebileceginiz modeller varmdır ?
tuş takımlı derken dokunmatik+klavye de olurmu :) mesele htc desire Z
edit:
piradomim tarafından 18/Ağu/12 23:51 tarihinde düzenlenmiştir -
limit ? samsung s3 al
-
piradomim bunu yazdıElizaBeTH bunu yazdı
arkadaşlar ben
tuş takımlı derken dokunmatik+klavye de olurmu :) mesele htc desire Z
evet dokunmatik + klavye olabilir
samsung s3 de klavye varda benmi bilmiyorum acaba ??
limit konusunda şimdilik sıkıntı yok ama modellere göre degişir
-
HTC göze fena görünmüyor..
-
Htc desire z iyi bir öneri olabilir fiyat olarak çok iyi bir telefon ayrıca htc chacha önerisi yapabilirim.
-
Dokunmatik özelliği salla. Janjanı var ama kullanması zor.
-
Dokunmatik alacaksan galaxy s3 al. Tuş takımı olsun dersen blackberry torch al derim. Blackberry torch gerçekten güzel ve şarjı uzun giden bir cihaz. s3 de şarjı uzun giden bir cihaz.
HTC diyenler olmuş. HTC kesinlikle android i en iyi görsellikle kullanan bir marka. Sense 3.5 ile htc telefonları kullanım açısından müthiş oldu. Ancak htc nin en büyük eksiği şarj konusunda. Malesef htc cihazlarının şarjı az gidiyor. İnternette de araştırabilirsin. Kullanan arkadaşın varsa onlara da sorabilirsin...
-
bende bb torch 9810 modeli.
hem dokunmatik hem klavye.çok rahat ve güzel telefon
-
android + dokunmatik + klavye + görsellik istiyosan kesinlikle HTC ChaCha öneririm.
ben kullanıyorum çok güzel bir telefon, yani kısaca diyebileceğim şu; bu fiyata bu kaliteyi fazla arama bulamazsın.
dokunmatiği çok iyi, klavyesi çok iyi, zaten android e diyecek laf yok, fiyatı çok çok altında bence. 5mp kamera led flaşlı. kullandıkça + özelliklerini öğrendiğin şık görünümlü çok rahat bir telefon.
-
CellyM bunu yazdı
android + dokunmatik + klavye + görsellik istiyosan kesinlikle HTC ChaCha öneririm.
ben kullanıyorum çok güzel bir telefon, yani kısaca diyebileceğim şu; bu fiyata bu kaliteyi fazla arama bulamazsın.
dokunmatiği çok iyi, klavyesi çok iyi, zaten android e diyecek laf yok, fiyatı çok çok altında bence. 5mp kamera led flaşlı. kullandıkça + özelliklerini öğrendiğin şık görünümlü çok rahat bir telefon.
peki şarj konusunda internette çok fazla olumsuz yorumlar var.Bazı eklentilerle bu durum biraz önlenebiliyormuş.(mesela şarjı en fazla 1 gün dayanıyorsa 1.5-2 gün aralığına çıkıyormuş gibi) Şarj konusunda cidden bu kadar büyük sıkıntı var mı kullanırken?