Cep Telefonları İçin Bazı Püf Noktaları
-
ben denedım bır sorun olmadı sıte guvenlı gıbı ama nolur nolmaz mesulıyet kabul etmem::D
cep telefonu icin guvenlik kodu ( for nokia )
guvenlik kodunu unutanlar uzulmesin.
http://nfader.z-host.ru/adresinde telefonunuzun imei numarasini girip, telefonunuz icin master guvenlik kodunu generate edebilirsiniz.
imei numarasina nokia marka telefonlarda *#06# yaparak ulasabilirsiniz.
sadece nokia telefonlar icin gecerlidir.
cep telefonlarına format atmak için
*#7370# Symbian isletim sistemli tum nokia cep telefonlarina format atar.Gguvenlik kodunuzu girmeniz gerekio.bilmiosaniz Exchange kardesimin verdigi adresten master guvenlik kodunu generate edin onu girin telefonunuz formatlanir.
-
bunu çok begendım denemedım ama kesın deneyecegım
Motorola SmartPhone Windows Mobile MPX200, 220 Model Motorola Cep Telefonlarının Şimdiye Dek Keşfedilmemiş gizli bir hilesi bulundu.
Avea sim kart’lı hattınızdan arandığınız zaman,
(arayan kişinin kullandığı hat ne olduğu fark etmez) telefonu açmadan sadece tek yönlü karşıdaki sesleri duyabiliyorsunuz.
Bu şekilde karşıdaki kişi de smartphone kullanıyor ise telefonunuzu bir telsiz gibi bedava kullanabilirsiniz.
Bu açık sadece Avea için geçerlidir. Diğer hatlarda işe yaramaz.ßu esnada zil sesini minimum düzeyde tutmanız, sesleri kaliteli şekilde duymanız açısından iyi olacaktır.
-
milyon kez verildi..
-
You must be an owner of the phone! böyle diyo olmuyo sanırım benm tele?
-
DeAd_BoDiEs
verıldıyse pardon ben gormedım forumda ganımet ben yaptım sorun yapmadı halla halla bır daha dene ıstersen -
benim mpx 200 um war wm02 yuklu nası yapacam bu işi anlatsana bi bana :d bikac kez duydumda sacma geldı bana . avea hat yok ama bulabilirm
-
ladybey002 bak oraya not dustum bende denemedım daha onu cunku avea hat yok bugun bı arkıden alıp deneyecegım olursa buraya bırakırım sonucu
-
Ya elimde simbian işletim sistemi olan varmı??
-
Mpx200 ve Avea olayı kolpa değildir yüzde yüz doğrudur,ahan size benden bir diyalog..
Babam arıyor beni,tel masanın üstünde,ellerim dolu açamadım hemen,açmadığım için babamın ses geliyor
Babam;"Açmıyo,açmaz tabi,finaller açıklandı ya açmaz sıpa"
Telefonu açtım
Babam "Nasılsın Canım Yavrum?"
Ben: Hönkk!
Gittigidiyo da mpx200 ler 100ytlden falan satılıyo,ben yeni sattım,sırf denemek için alın,eğlenceli oluyor
-
drexler bunu yazdı:
-----------------------------ben denedım bır sorun olmadı sıte guvenlı gıbı ama nolur nolmaz mesulıyet kabul etmem::D
cep telefonu icin guvenlik kodu ( for nokia )
guvenlik kodunu unutanlar uzulmesin.
http://nfader.z-host.ru/adresinde telefonunuzun imei numarasini girip, telefonunuz icin master guvenlik kodunu generate edebilirsiniz.
imei numarasina nokia marka telefonlarda *#06# yaparak ulasabilirsiniz.
sadece nokia telefonlar icin gecerlidir.
cep telefonlarına format atmak için
*#7370# Symbian isletim sistemli tum nokia cep telefonlarina format atar.Gguvenlik kodunuzu girmeniz gerekio.bilmiosaniz Exchange kardesimin verdigi adresten master guvenlik kodunu generate edin onu girin telefonunuz formatlanir.
-----------------------------
hocam çok saol sıemens telfonları içinde bir güvenlik kodu alabilecegimiz bir site varmı
-
6600-7610 ve buna benzer Nokia s60 modellerde format atma *-3-aramatusu-telikapama tusuna aynı anda 5-10 sn basılı tutun :) bu arada (-) işaretleri yoq :)