Cep Telefonları İçin Casus Yazılım Satışa Çıktı
-
Vervata adlı Amerikan yazılım firması, sevgilisini aldatan tüm erkek ve kadınların kabusu olacak bir programı piyasaya sürdü
Programın adı Flexispy, ve cep telefonlarına yükleniyor. Özelliği ise yüklendiği telefona gelen tüm aramaları ve mesajları, o telefondan yapılan tüm görüşmeleri ve gönderilen mesajları kaydedip istenen kişiye saniyeler içinde iletiyor olması. Yani sevgilinizin sizi aldattığından şüpheleniyorsanız, haberi olmadan yüklüyorsunuz telefonuna, ona gelen mesajların bir kopyası da size iletiliyor. Program 50 dolara satılıyor.
-
aq yaw bu program sakat valla dikkat etmek lazım
-
Tahribata ne olmuştu la kaç gündür :D
-
süper...
-
hackman senin sorunla bu konunun ne alaksı var anlamadım?
-
ei olmus aldtmayak la bızde:P
-
Nerden biliyon da kontore ihtiyacı olduğunu. Bi nevi keylogger bence geç bile kalındı o kadar nesil cep telefonu var telefon hack gelişemedi :) (sabah sabah ne diyom a.q ben) :D
-
Trojan bu yav :))
-
indirmeyin arkadaşlar TROJAN var bu dosyada ehuehuehuehu
yok bea bu program türkiyede tutmaz bence trojan sahibini ödemeli ararsa ancak öyle olur millet kontörsüz geziyo a.q. -
50$ ona vereceğime giderim baska kızla beraber olurum yenisini tavlarım çöööüüşşşş!!!!!!!
-
turuncu :D
----------
abü bence işe yaramaz program.. nerden yolluo bu kopya mesajları vs ?? .. faturalı tel olsa anlaşılmıcak mı faturada kontörlü olsa knt gidince anlaşılmıcak mı ? .. bluetooth olsa ne anladım ben o işten.. wap üzerinden yollasa tel wapa bağlanınca yine kntr vs gidio.. anca gsm şebekeleriyle anlaşmalı olcakki hani hiç bişey belli olmadan gönderilsin.. anlayamadım ben mantığını programın ?
Toplam Hit: 2339 Toplam Mesaj: 14