Cep Telefonları İmei Hakkında..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CooLSTuFF
    CooLSTuFF's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    CooLSTuFF bunu yazdı

bende lenovo a390t var ona bende imei atamadim yardımcı olabilecek birisi varmı arkadaşlar

Onda Spreadtrum işlemci vardı hocam ona imei atılmıyor diye biliyorum.Mediatek işlemciden şaşmayın.

aramalarda mtk 6577 işlemci diye cıkıyor, way amk telefon patladı desene 

bir kere veren orospu olur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

Yurtdışından gelen telefona kullanmadığım telefonun imei ni girsem önceki telefonda kullanılmış diye kapanırmı?

hocam biri benim telefonun imei numarasını kopyalamış, benim orjinal telefon kapandı telekom tarafından. nasıl bir düzendir anlamıyorum. hile yapan adam her hatla telefonu kullanabiliyorken asıl telefon sahibinin telefonu kapanıyor. davası hala devam etmekte...

Mahkemeden bir şey çıkmaz. Zira yasal dayanağı yok. Adam tutupta benim haberim yok şuradaki seyyar satıcıdan elden aldım dese uğraş dur. Senin yapacağın şey ithalatçı firmayı tüketici hakem heyetine vermek hocam. 1-2 sene kadar önce Donanımhaber'de bir üye böyle yapıp Nokia'dan telefonun  parasını almıştı. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

mahkeme niye , cihazın faturasını götürüp bayiye vermek yetmiyormuydu ?

bu arada bi teknik servis imei kodumu kopyalamış pezeveng cihaz kapandıydı.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

Doğubank'ta kendim şahit oldum. Adam kendi telefonun imei numarasının sonundaki rakamları değiştirerek başkasının imei numarasını bulup attı tamire gelmiş telefona. Adamın önünde sayfa sayfa imei numaraları vardı. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

bu olayı yapan adam başkalarının da telefonuna musallat olmasın diye şikayet ettim. ben gidip telefonu iade edip yenisini alsam, bu işi yapan adamın haberi olmayacak ve kopyalamaya devam edecekti..

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 1795 Toplam Mesaj: 16