Cep Telefonların İmei Numarası Değiştirmek Mümkün Mü?
-
S.a arkadaşlar Samsung Galaxy Ace Le Fleur telefonm vardı ancak 2 gün önce çalındı polise savcılığa vs işlemleri yaptırdm yanlız bi kaç sitede imei numarasının değiştrilebileceği söyleniyo böyle bşy mümkün mü bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler..
-
Hem de çatır çatır.
-
bu arada benim de iphonun değiştirmem lazım. nasıl yapılır bilen varmı ?
-
Artık birçok telefon tamircisi imei değiştiriyor ;)
Genelde flash atarken imei giriyorlar. Android cihazlarda bu farklı tabi.
Bunlar için box kullanıyorlar...
-
Değiştiremezsiniz değiştirebilmeniz için cep telefonu distribütörü olmanız gerekmektedir.
-
ismailkarakaya bunu yazdı:
-----------------------------Değiştiremezsiniz değiştirebilmeniz için cep telefonu distribütörü olmanız gerekmektedir.
-----------------------------Çatır çatır değiştiriyoruz hocam. Ben bile yapabiliyorum. Box kullanman ve telefona uygun yazılımı çalıştırman yeterli. Hatta birçok telefona versiyon değişikliği yaparken de imei değiştirilebiliyor...
-
ismailkarakaya bunu yazdı:
-----------------------------Değiştiremezsiniz değiştirebilmeniz için cep telefonu distribütörü olmanız gerekmektedir.
-----------------------------bu kadar iddalı olma ya hem cahil hem iddalı olma
samsung telefonların model ayrımaksızın hepsi değiştiriliyor.
iphone ve nokianın yeni modellerin kesinlikle değişmiyor
diğer markalarda ise modelden modele değişiklik gösteriyor değişeni var değişmeyeni var.
30 - 40 tl arası telefon tamircileri hallediyor
-
tum cihazlarin imei numarasi degisiyor, marka modele gore farkli yol izlemen gerekiyor sadece
-
nasıl değiştirildiğini anlatsın biri ya bendede bi kaçak ıpone var
bide bunların dillerine mudahle etmek mümkün değilmidir çince yazılar falan var
işin ustaları bi açıklasın
-
xxjokerxx bunu yazdı:
-----------------------------ismailkarakaya bunu yazdı:
-----------------------------bu kadar iddalı olma ya hem cahil hem iddalı olma
samsung telefonların model ayrımaksızın hepsi değiştiriliyor.
iphone ve nokianın yeni modellerin kesinlikle değişmiyor
diğer markalarda ise modelden modele değişiklik gösteriyor değişeni var değişmeyeni var.
30 - 40 tl arası telefon tamircileri hallediyor
-----------------------------CAHİL oldunu anlamıştım fakat bu kadar ummazdım. samsung ve nokia distribütörlük verir. bunu sağlayan aracı kuruluş işe illegal işlem yaparak değiştirir. bu ne demek oluyor distribütör olmanız gerekiyor anlamına gelir.
-
Android ise değiştirilebiliyorlar custom rom atarken imei numarasını değiştirebilmek mümkün .