Cep Telefonu (128Gb Ssd 4 Gb Ram)
-
ubuntu edge 128gb ssd ve 4gb ram'e sahip,
ayrıca monitöre bağlayıp bilgisayar olarak kullanabiliyorsunuz.
695 dolara sipariş verebilirsiniz, 2014'de teslim edilecek. Yada benim gibi geliştirilmesi için aşağıdaki linkten destek verebilirsiniz.
http://www.indiegogo.com/projects/ubuntu-edge

Ubuntu Edge Apple iPhone 5 Samsung Galaxy S4 Mobile OS Dual-boots Android and Ubuntu mobile iOS Android Desktop OS Ubuntu Desktop No No RAM 4GB 1GB 2GB Internal storage 128GB 64GB 16GB Screen 720 x 1,280, 4.5 inches 640 x 1,136, 4 inches 1,080 x 1,920, 5 inches Protection Sapphire Glass Corning Gorilla Glass Corning Gorilla Glass 3 Connectivity Dual-LTE, GSM LTE, GSM LTE, GSM Speakers Stereo Mono Mono Battery Silicon-anode Li-ion Li-ion Li-ion Price $695 $849* $750** CPU/GPU, screen technology to be finalised before production. * Apple Store ** Best Buy
-
kaç inc olacakmış bu telefon ?
işteyim müsait değilim videoyu izlemek için.
-
Kreyzi bunu yazdı
720 x 1,280, 4.5 inches
-
Kreyzi bunu yazdı
4,5 inc
-
kulaksiz bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
720 x 1,280, 4.5 inches
pardon görmedim.
ohoo iyiymiş o zaman. akıllı telefon dünyasında yerini alır bence.
ama herkes alıp kullanmaz bilinçli tüketici dediğimiz kesim olaylardan haberi olan kişilerin tercihi olur
-
Hocam yanlış yönlendirme olmasın bilgisi olan varsa bilgilendirsin. Bildiğim kadarıyla siz telefonu bu fiyata satın almıyorsunuz. Bu parayı bağış olarak verip telefonu size hediye gönderiyorlar. Ancak istenen bağış miktarı toplanamazsa telefon üretilmeyecek ve paranız iade edilmeyecek. 3 m$ bağış lazım bildiğim kadarıyla. Türkiye'den almak çok mantıksız. Çünkü bağış toplansa ve telefonunuz yollansa bile gümrük 'e takılacak + pasaport kaydı için hakkın olan birine para vermeniz laızm + maliye bakanlığına vergi vermeniz lazım.
-
ne zamandır çıksın diye bekliyorum şunu. 700 dolar çok gibi geldi ama özelliklere bakınca miss. alırım ben bunu aga <3
-
-
joe_black bunu yazdı
ne zamandır çıksın diye bekliyorum şunu. 700 dolar çok gibi geldi ama özelliklere bakınca miss. alırım ben bunu aga <3
-
işlemci de önemli tabi de bu alet ABD fiyatı o türkiye için 3 ile çarpınız :)
sanki sterlin ile alıoz ak
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eQLe3iIMN7k
İnsan tasarımını felan ekler hoca ben koyam bari. Ürün Tek parça metalden üretilmilmiş ve ben tasrımı çok beğendim.

.
İnceleme videosu diğer telefonlar ile yan yana
https://www.youtube.com/watch?v=BYM7tCjp0Go#at=99
PanxeR tarafından 14/Ağu/13 13:01 tarihinde düzenlenmiştir -
DrKill bunu yazdı
Hocam yanlış yönlendirme olmasın bilgisi olan varsa bilgilendirsin. Bildiğim kadarıyla siz telefonu bu fiyata satın almıyorsunuz. Bu parayı bağış olarak verip telefonu size hediye gönderiyorlar. Ancak istenen bağış miktarı toplanamazsa telefon üretilmeyecek ve paranız iade edilmeyecek. 3 m$ bağış lazım bildiğim kadarıyla. Türkiye'den almak çok mantıksız. Çünkü bağış toplansa ve telefonunuz yollansa bile gümrük 'e takılacak + pasaport kaydı için hakkın olan birine para vermeniz laızm + maliye bakanlığına vergi vermeniz lazım.
kampanya başarılı olmazsa para iade ediliyor.
What if you fail to reach the funding target?
We appreciate every bit of support we receive during the 30 days, and every backer will be welcomed into the Ubuntu community. If we don’t reach our target then we will focus only on commercially available handsets and there will not be an Ubuntu Edge. All contributions will be fully refunded.