folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Cep Telefonu Alacağım Aşırı Olmadı Sürece Bir Üst Limit Yok

Cep Telefonu Alacağım Aşırı Olmadı Sürece Bir Üst Limit Yok

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

lg  gd 900  bunu aldım bende 1 ay  falan oldu  800 tl ye almıştım  gayet kullanışlı bir telefon  ıphone serisine 10 basar  aradığın ne bok özellik varsa hepsi var bunda  wifisinden tut mmsi 3g si  her bi boku var .  sadece 8.0 mp kamerasi yeter zaten  , ayrıca gördüğün gibi  çok da şık bir telefon  ama bu telefon  türkiyede cok tutulmamıs o yüzden lg bundan sanirim daha yollamıyormus türkiyeye  bende  zar zor gold da buldum   iyi araştırırsan mediamrk falan oralardada bulabilirsin  fiyatında düşüş de olabilir .

he ama senin  istediğin daha çok bi iş telefonu gibi  o yüzden blackbery en ideali olabilir.

edit:  ayrica sağlamlik testide testini de dün itibari ile teset etmiş bulunmaktayım   tuş takımları seni aldatmasin   gayet de sağlam bi telefon dün metrobüste  ayaktayken  üst cebimden düştü buda demek oluıyorki yaklasik 1,60 m yükseklikden falan düştü sadece arka kapağı cıktı  hiç bir çizik yok ve delefon kapanmadi bile böylede bir şey yaşadım :)

ayrica  bu telefonun  tuş takımlarının dokunmatiklik olayını çözmüş değilim  yani tuş takımlarında en azından bi devre falan olmasi lazim gibi geliyor bana  bilen biri aydinlatirsa çok sevinirim :)

Nev-i Şahsına Münhasır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _karantina_
    _karantina_'s avatar
    Erkek

htc desire hd.

daha sonra teşekkür edersin...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek

samsung s galaxy

Burdan iphone 4 ile karşılaştırmasına bakabilirsin.

http://www.youtube.com/watch?v=PryBSArheRc&feature=player_embedded#!

http://www.youtube.com/watch?v=HODhXCfcf4c&feature=player_embedded

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
Toplam Hit: 3324 Toplam Mesaj: 24