Cep Telefonu Alacam, Kararsızım ?
-
Arkadaslar bizin dükkanın karsısında çalışan bi oğlana Türk Telekom Samsung Genoa diye bi telefon vermiş hediye olarak... onunda paraya ihtiyacı varmış kutusunu felan gösterdi telefon hiç açılmamış 0 olarak sana satayım diyor. 280 liraya... şöyle piyasaya bi baktım aşağı yukarı aynı bazı yerlerde 300 290 felan..
oğlan TTnet satışı felan yapıyor dükkanında bilgisayarcı...
bide zamanında bana borç para felan vermişti zor günümde şimdi meteliği yok acil satacakmış işte telefonu ne diyonuz alayımmı bi özelliklerine bakın bakalım..
bide kullananlar varsa + sı ne - si ne ?
-
http://www.cimri.com/samsung-c3510-genoa-cep-telefonu
Hocam arkadaşın biraz uyanık sanki... :|
Piyasa fiyatı zaten 250-300 arası..
-
kayserili nede olsa : )
-
yani. piyasası 250-300 lira olan tele 280 lira verilmez hacı. 200 lira derse, arkadaş hatrına alınır o da dediğim gibi arkadaş hatrına.
-
7110
bunu al abiii -
tavsiye edilmez ki samsungun düşük fiyatlı serilerinde dokunmatik iğrençtir bi süre sonra bastırmak gerekebiliyor. gerek yok. +50 tl yok git e63 al :) yok diyorsan git +100 koy 5800 al :) ama samsung alma hoca sistemi yok bir kere java üstüne kurulmuş marka.. java tridentde de var ;)
@x-files olum yeter la :D
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaslar bizin dükkanın karsısında çalışan bi oğlana Türk Telekom Samsung Genoa diye bi telefon vermiş hediye olarak... onunda paraya ihtiyacı varmış kutusunu felan gösterdi telefon hiç açılmamış 0 olarak sana satayım diyor. 280 liraya... şöyle piyasaya bi baktım aşağı yukarı aynı bazı yerlerde 300 290 felan..
oğlan TTnet satışı felan yapıyor dükkanında bilgisayarcı...
bide zamanında bana borç para felan vermişti zor günümde şimdi meteliği yok acil satacakmış işte telefonu ne diyonuz alayımmı bi özelliklerine bakın bakalım..
bide kullananlar varsa + sı ne - si ne ?
http://www.ceptown.com/model/1537/samsung-c3510-genoa
-----------------------------ALMA
o paraya e61 e63 al bu telefon cok boktan hıc bır ozellık yok
-
vazgectim almıyorum 280 lira bütçem var. peder o kadar verdi yoksa bende zaten para yokta :))
-
iyi yapıyorsun bence ustune az bişiyler ayarka 5800 almanı tavsiye ederim ama dokumatik istiyosan 5800 :D
-
expres music abimde var şimdi ondan alırsam özenti gibi olurum. :)) arastırıyorum hala
-
Sen İlk Önce Turkcell Hat Çıkar Hocam ::::D