Cep Telefonu Alacam (Nokia) Önerileriniz...
-
Nokia E71 kullaniom daha baska tel kullanmam :D siddetle tavsiye tas gibi tas ...
-
N79 şu an piyasanın baba telefonu. fiyat,özellik,kalite=nokia
reklam gibi oldu ama :)
-
N 85 hocam 3 gün önce aldım şiddetle tawsiye ediorum çok sade şık we kullanışlı
-
şu anda kafayı htc touch pro ya takmış durumdayım, onu alacam :|
-
htc g1 var bulabilen ondan alsın bence canavar androit işletim sistemi var.
nokia e serisini kesinlikle önermem
-
Profesyonel bir Symbian kullanıcısı olarak birinci el bir N79 yerine ikinci el temiz bir N95 8 GB. almayı yeğlerim. N95 8 GB. tam bir makine. N79 mesaj yazarken donuyor daha yazılımsal bir güncelleme de gelmiş değil. N95 8 GB.'nin işlemci hızı N79'un işlemci hızına göre çok daha iyi.
-
xxjokerxx bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Arkadaş zaten Symbian yazılım diye kriter belirtmiş. Jar ve SIS çalıştırmasını istiyor. HTC görünüş olarak çok iyi Androit nasıl yazılım denemedim ama Microsof Mobile'ı en iyi çalıştıran firma olduğu aşikar.
-
bir telefonun ne kdar iyi olduğu onu kullananın ondan ne beklediğine bağlıdır.benim 6600 ım vardı beş yıl kullandım gecen hafta arıza yaptı tamire götürmeye utandım :) zavallı telefon 5 yıldır toplam 2-3 saat kapalı kalmamıştır...
ve bir sorum olucak su philipsler harbiden bir ay şarj tutuyomu ?
-
Profesor bunu yazdı:
sonbaharda E72 çıkacak piyasaya onu bekliyorum canavar bi telefona benziyor.biraz daha bekle derim.
en mantıklısı bu olsa gerek :( -
arkadasin dedigi gibi, n95 8gb sanki bu aleti ozene bezene yapmislar gibi... uzun bi sure kullandim gercekten sorun yasamadim insallahda yasamam hala cok seviyorum onu cunku.