Cep Telefonu Bolumu İlk Konusu
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------bu smart movie nin sertifika falan istedi onu yaptim yabanci sitelere bakarak
serial iside halloldu biraz tesaduf oldu ama bi yerden indirdigim serial i girdim kabul etti :)
gercek divx kalitesi olmasada 3gp den daha kaliteli :)
-----------------------------hocam telefondaki programdaki koddan converteri accaktın :) neyse hallolduguna göre sorun yok
rate i artırırsan daha kaliteli oluor ancak ben sx1 de denemiştim işlemci elvermedi :) cok yüksek ayarlarda videoda frame atlaması oluor simdi 3250 var onda denemedim daha...p990 ın işlemcisini bilmiorum ama iyi sonuc verceini tahmin ediorum.
ayrıca baska programlarda var piyasada dvd formatı falan için ancak denemediim ama en iyisi smartmovie diolardı
-
Divx kalitesi demiş yav.Fakat görüntü iğrenç oluyor.Kaliteyi biraz arttır takılmalar oluyor.Under amcanın telefon nasıl bilmem ama 6600'da iğrenç görüntü kalitesiyle film seyretme keyfi yaşıyordum :p
-
oyle deme amele cuk kadar telefon ama guzel goruntusu veriyor, sinemanin veya televizyonun yerini tutmuyor ama otobuste, arabada kirda bayirda guzel oluyor, takiyorum kulakligi izliyorum,
fenerist indirdigim avi ler hazir pda icin yapilmis avi ler adam avi ye cevirirken kaliteden odun vermis o yuzden direk dvd divx normal boyutundan cevirirken kaliteden odun vermemeyi deneyecegim bakalim ne kadar kaldirabilecek
ekran 240x320 piksel, 262.144 renk yagmasada gurluyor iste :)firex 6600 nere p990 nere avi yi kesintisiz izleyebiliyorum, bazen filmin sonuna dogru biraz yavasliyor bazende ses goruntuden sonra geliyor. bu goruntuden sonra gelme olayini cogu zaman yasiyorum ama
-
abi peki film altyazılı olursa onu nasıl okuyon? :D
-
buyutecle :p
saka bi yana yazilar gayet net okunuyor, araba cok sarsmiyorsa guzel okunuyor
-
abi bişe sorcam ilk sayfada windows mobile li bi telde izlediini sölemişin..senin teldeki kaliteyle onu kıyaslasana hangisi daha iyi geldi sana?
ha bu arada sesin görüntüden önce vya sonra gelme sorunu genelde yüksek frame rate kalitesinden cevirmekten kaynaklanıor
-
aslinda kiyaslamam yanlis olur cunku windows da adam filmi cevirirken frame sayisini en yuksege ayarlamis olabilir, bi tane kendin dvd den convert edip en kaliteli frame de o sekilde kiyaslayacagim.
benim symbian da izledigim filmler baskasinin convert ettigi dusuk frame li