Cep Telefonu İle 1000 Metre Uzaklığın Fotosunu Çek :)
-
Cep Telefonu İçin Teleskop
Cep telefonunuz için 6X zoom özellikli tak-çıkar mobil teleskop. 500 ile 1000 metre uzaklıktaki görüntüleri görüntü kalitesini bozmadan yakınlaştırır. Yaklaşan görüntüyü ister foto çekerek ister video kayıt yaparak saklayabilirsiniz.

Kullanımı son derece basittir. Cep telefonunuzun arka pil kapağını çıkarıp teleskop ile birlikte gelen kapağı yerleştirin. Teleskop ile beraber gelen cep telefonu arka pakağı teleskopun tek hareketle takılıp sökülmesini sağlayan özel bir düzeneğe sahiptir.
Telefonunuzun arka kapağını teleskop ile birlikte gelen kapakla bir defaya mahsus değiştirin. Artık teleskopu tek hareketle kolayca takıp sökebilirsiniz.Teleskop üzerinde odak ayarı mevcuttur. Zoom optik olarak yapıldığı için görüntü kalitesi bozulmaz.
Uyumlu Olduğu Modeller:
Nokia 6680 / 6681
Liste Fiyatı:30,00 YTL
Sadece:13,00 YTL+KDV
KDV Dahil Fiyatı: 15,34 YTL -
-
şerefsizim bu benim daha önce aklıma gelmişti.ama yeterli araç gereç ve teknik bilgi eksikliginden yapamadıydım.hepimize hayırlı olsun.
-
süper hocam fiyatida makul. tek sorun Nokia 6680 / 6681 model bir telefonumuzun olmamamsi (:
-
cevik bunu yazdı:
-----------------------------
süper hocam fiyatida makul. tek sorun Nokia 6680 / 6681 model bir telefonumuzun olmamamsi (:
-----------------------------tutulursa birçok telefona uyumlu modelleri yapılır ki büyük ihtimalle tutulacaktır.
-

bu 6230i'nin arkasına benziyor..
Uyumlu Olduğu Modeller:
Nokia 6680 / 6681Eminmisin hoca ?
-
Nurky bunu yazdı:
bu 6230i'nin arkasına benziyor..
Uyumlu Olduğu Modeller:
Nokia 6680 / 6681Eminmisin hoca ?
-----------------------------adres bu hocam
http://www.amedya.com/store/product.asp?urunkodu=55
ürünle ilgili yorumlarda burada
-
ThEDARq bunu yazdı:
----------------------------- -
AKSU92 bunu yazdı:
-----------------------------şerefsizim bu benim daha önce aklıma gelmişti.ama yeterli araç gereç ve teknik bilgi eksikliginden yapamadıydım
-----------------------------vizontele. :))
-
hepsiburada .com dan 6233 uyumlu ısmarladım. ayın 19 unda bugün ayın 25 i halen gelecek . bu sitede uyumlu markalar daha fazla mobil teleskop diye aratın sitede bulursunuz.
-
zigana bunu yazdı:
-----------------------------hepsiburada .com dan 6233 uyumlu ısmarladım. ayın 19 unda bugün ayın 25 i halen gelecek . bu sitede uyumlu markalar daha fazla mobil teleskop diye aratın sitede bulursunuz.
-----------------------------evet hocam çeşit fazlaymış, ama az biraz fiyatta pahalı
MOBİL TELESKOP 

34,22 YTL (KDV Dahil)
Toplam 10 yorum