Cep Telefonu İle [6300] Çektigim Resimler (Buruksu)
-
işim geregi devamlı dolaşan biri oldugum için bende son zamanlarda yolda
ilginç gelen şeyleri resimleme alışkanlıgı başladı, bunlar aralarından seçtigim birkaç tanesi, ileride daha başka resimler olursa yavaş yavaş ekleme yaparım
NOT: resimler istanbulda çekildi...

-
Punto çok kötü olmuş ya
Resimler için teşekkürler kedi de çok hoş -
ya bende şaşırdım
konu silinirse tekrar açıcam yada duzeltmenin imkanı varsa
kedi bizim sokagın pisikopatı
-
buruksu bunu yazdı:
-----------------------------ya bende şaşırdım
konu silinirse tekrar açıcam yada duzeltmenin imkanı varsa
kedi bizim sokagın pisikopatı
-----------------------------
ben araba çok kötü olmuş kazası manasında söylemiştim
resmin büyüklüğü pek de önemli değil modlardan biri düzeltir belki -
o aracı bir bayanın kullanıyor olabilme ihtimali nedir?
Çünkü bakıyorumb akıyorum kaza yapılacak ve o ağaca girilecek yol değil orası :D Ancak hem yola bakıp,hem direksiyon kontrolünü sağlayan,hem vites atan,hemde makyaj yapan bir bayan girebilir o derece..Çünkü diğer işlerini yaparken frene basamamıştır
-
genel olarak: 3.3/10
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------o aracı bir bayanın kullanıyor olabilme ihtimali nedir?
Çünkü bakıyorumb akıyorum kaza yapılacak ve o ağaca girilecek yol değil orası :D Ancak hem yola bakıp,hem direksiyon kontrolünü sağlayan,hem vites atan,hemde makyaj yapan bir bayan girebilir o derece..Çünkü diğer işlerini yaparken frene basamamıştır
-----------------------------dogru tahmin, söförü bayandı (:
-
hacım böyle her olaya koşup resim çekecem diye uğraşırsan yakında senin resmide görmeyelim inşallah. malum örneklerini gördük tv lerde.
-
eheh ben bizim şahinle yolun ortasında ki ağaca gircem peder beni evlatlıktan reddeder haa ((:
hem aşırı hız hemde şerit ihlali var gibi baksana ihlal olmasa neeey işi var yolun ortasındaki ağaçta :|
-
thehunturk bunu yazdı:
-----------------------------
hacım böyle her olaya koşup resim çekecem diye uğraşırsan yakında senin resmide görmeyelim inşallah. malum örneklerini gördük tv lerde.
-----------------------------yok be hacım özel bir gayretim yok, cep telefonum köt cebimde (: ilginç bişe görünce çıkartıp dügmesine basıyorum
hatta tbt plakadan 3 tane çektim, arasan zaten denk gelmez...
-
bu ilk foto osmanbeyden taksime giden yolmu ?